Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Február első hetében nem...

Február első hetében nem várók? December óta vezetem a "klubot" (dec és jan 5 /+-1/ napra nem várók) "E", "D", "GY", Mona, Lola és a többiek, várok mindenkit, újakat is! "L" vagyok, újabb reményekkel.

Figyelt kérdés
2010. jan. 9. 08:29
❮❮ ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 ... ❯❯
 81/240 anonim ***** válasza:

Lányok szurkoljatok,ma voltam vérvételen(a gyógyszer miatt) és holnapra lehet,hogy azt is meg tudják mondani a vérből,hogy összejött-e:)

[link]

L.-től szeretném megkérdezni,hogy a 18 mm-er a pete volt vagy a nyálkahártya? Csak azért mert nekünk is eza 14.hónap és szintén clostys vagyok(2.hónap).

Kérdező, neked nagyon szépen megy fel a hőd!!:)

D.

2010. jan. 27. 13:13
 82/240 A kérdező kommentje:

Üdv az új lányoknak!

Köszi D, de sajna ma kettőt esett, hát már félek, hogy tovább ne essen csak maradjon itt! :S

[link]

2010. jan. 27. 13:56
 83/240 anonim ***** válasza:

Szia Tündi!

Nekem 9*9mm nagyságú volt, már ott volt kb. fél éve, de csak 2*2es mérettel és egyszer megnőtt hirtelen és azonnal műtét volt. Laporral csinálták, semmi gáz nem volt, csak találtak egy kis endometriozis is és azt mondták a kettőtől együtt nem lehettem terhes...de sajnos még azóta se...remélem hamarosan.. ja és folyadékkal teli cisztám volt

2010. jan. 27. 15:18
 84/240 anonim ***** válasza:

Szia D.!

A nyálkahártyám volt 18mm-er vastag...már csak két nap és kiderül :-) alig bírom már, bár a hőm tegnap reggelre kettő tizedet csökkent, de ma megint emelkedett egyet... NAGYON szorítok Neked is

2010. jan. 27. 15:21
 85/240 anonim ***** válasza:

L!

Köszi a választ, arra gondoltam, hogy a ciszta gátolta a teherbeesésemet, de ezt az orvosok sem cáfolni sem megerősíteni nem tudták. Legalább a szörnyű fájdalmaim elmúltak, ha pár hónap múlva sem jön össze, akkor majd kivizsgál a doktornőm. De reménykedjünk, hogy hátha mégis összejön. Majd írj légyszi, hogy mi lett!

2010. jan. 27. 15:35
 86/240 anonim ***** válasza:

Sziasztok csajok!

Én vagyok az aki a januári topikban írta hogy pozi lett a tesztje. Hát rá egy hétre elvetéltem, :(( szerencsére nem kellett műszeres befejezés, kitisztult minden magától.

De jó hír hogy most 25.-én volt az ovum és hát majd meglátjuk!!:)

Bár én majd csak február 8-ra nem fogom várni, de megy a drukk mindenkinek!!

2010. jan. 27. 15:49
 87/240 anonim ***** válasza:
Ja és Eni voltam!
2010. jan. 27. 15:50
 88/240 A kérdező kommentje:
Oh de sajnálom Eni! :( Emlékszek rád... Pontosan tudom milyen rossz, én is átéltem egyszer, de hát majd most sikerül! Nekem azt mondta a doki, hogy minden vetélést egy terhesség követ ;)
2010. jan. 27. 16:06
 89/240 anonim ***** válasza:
Nagyon remélem igazad lesz!! :)
2010. jan. 27. 16:29
 90/240 anonim ***** válasza:

Sziasztok! Én február 5-re nem várom. Gondolom, itt értetek a görbékhez, nekem ez az első hőmérős hónapom.

[link]

2010. jan. 28. 15:36
❮❮ ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!