Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Február első hetében nem...

Február első hetében nem várók? December óta vezetem a "klubot" (dec és jan 5 /+-1/ napra nem várók) "E", "D", "GY", Mona, Lola és a többiek, várok mindenkit, újakat is! "L" vagyok, újabb reményekkel.

Figyelt kérdés
2010. jan. 9. 08:29
 231/240 anonim ***** válasza:

Szia Lola!

Ígérem sokat fogok a továbbiakban is pihenni:-) Bár már jobban bírom a mozgást (kis séta) és holnaptól újra én fogok főzni! Nekem már ez is nagy dolog, eddig anyum és anyósom főzött ránk. A párom egy hős !!! Teljes mértékben átvette a takarítási feladatokat:-D

Lizz!

Nyugi, ne izgulj hogy nincs tüneted! "Mell-dologban" is hasonlóak vagyunk:-D Nekem is peteérés óta fáj, feszül... és nő...folyamatosan, pedig eddig sem volt okom panaszra. 6.héten már vennem kellett egy számmal nagyobb melltartót, de lassan mehetek a következő méretért:D Persze a drágám nagyon örül neki, másrészről viszont nem, mert mi még egyenlőre el vagyunk tiltva a "házasélettől". Elég nehezen bírjuk mindketten:-(

Biztos vagyok benne hogy rövid időn belül MINDENKI csatlakozni fog Lizzhez és hozzám!!! Megy a drukk!

Kati

2010. ápr. 19. 21:33
 232/240 anonim ***** válasza:

Sziasztok Lányok!

Mi történt veletek mostanság? Nagyon nagy itt a csend :-(

Lizz!

Hogy vagy? Gondolom voltál már orvosnál...mit mondott? Mi pénteken voltunk a 18 hetes uh-on...kislányunk lesz:-D

Kati

2010. máj. 30. 00:03
 233/240 anonim ***** válasza:

Sziasztok lányok!

Húú nagyon régen írtam nektek, remélem azóta már mindenkinek össze jött a baba, aki ide írt! Én hétfőn leszek 14hetes, képzeljétek már mozog a kis drágám. A 12héten éreztem először, mintha egy halacska úszna el mellettem. És napról napra jobban érzem. Szerdán voltam a 12 heti UH-n, minden rendben van, 13hetesek voltunk akkor. Tüneteim elmúltak, csak a melleim feszülnek még mindig, de már peteérés óta. Teszek majd képet a kicsimről. Olyan gyönyörűűűűűű :) Kati nagyon gratulálok a kis Hercegnőhöz, olyan jó, hogy kislányotok lesz, a szívem mélyén é is azt szeretnék. Persze a kis kukisnak is örülni fogunk. Érzed már a mocorgást?

Lizz

2010. jún. 18. 10:30
 234/240 anonim ***** válasza:

Szia Lizz!

De jó Neked, hogy olyan hamar érezted a picikédet! Én a 19.héten éreztem először...mintha valaki "vakargatná" a pocimat belülről:-D Most már nagyon jól érzem. Ma például szinte egész nap mocorgott, biztos tetszik neki, hogy nincs olyan nagy kánikula. Már a kispapa is érezte:-DDD

Eddig minden rendben van, jók az eredményeim is. Az zavar most, hogy a 18 hetes uh után nem lesz csak a 30.héten a következő uh:-( Szeretnénk elmenni 4D-re, de elromlott az autónk és egy kisebb vagyon lesz. Remélem nem fog az autóra elmenni a 4D-re félretett pénzünk.

Feltétlenül írj, ha megtudjátok, hogy kislány lesz vagy kisfiú!

Puszi

Vigyázz Magatokra!!!

2010. jún. 18. 16:46
 235/240 anonim ***** válasza:

Szia! Tudod nekem ő már a harmadik, így hamarabb érzem, a méhem eléggé "puha" már az orvos valahogy így fogalmazott. :D Örülök, hogy ti is jól vagytok, minden rendben van veletek. :) Olyan soká lesz még nekem is a 18.heti uh. :( Következő hónap 28-án kell mennem, akkor leszek 19hetes, vinnem kell majd az AFP eredményt is. Megkérdezhetem, hogy neked mikor lett meg a 12.heti down szűrővizsgálat eredménye? A doki azt mondta, hogy majd kapok sms értesítést is. Amúgy 3hét múlva kell mennem a leletért, de gondolom a sejtbank előbb küldi az sms-t nem? Mindenképpen megfogom írni a nemét, mi is majd megyünk 4D-re olyan 22hetesen tervezem. Reméljük az autótok nem kerül bele egy vagyonba, sajna tudom milyen mikor a kocsi feladja a mi autónkal is volt már gond. :( Úgy néz ki, hogy vennünk kell egy nagyobb, családi autót, mert három gyereknek már kicsi lesz a Suzuki. :) Azt írtam, hogy december 20-ra vagyok kiírva? Életemben nem kaptam még olyan gyönyörű karácsonyi ajit, mint amit az idén hoz a jézuska. :) Te mikorra is vagy kiírva, szeptemberre? Nagyon vigyázzatok magatokra! Puszim

Lizz

2010. jún. 18. 17:26
 236/240 anonim ***** válasza:

Ez aztán a karácsonyi ajándék! Én október 25-re vagyok kiírva, de szerintem hamarabb fogok szülni. Valahogy ez a megérzésem, és a Picúrka is nagyobb 1 héttel mint idő szerint kellene.

Nekem a 12.heti eredményem 3 hét után lett meg, de én nem kaptam sms-t, hanem a védőmnek küldték ki az eredményt. Ami nagyon sokára lett meg, az a toxoplazma eredményem, majdnem 2 hónap volt. Ráadásul kiderült, hogy még nem estem át rajta, így fogékony vagyok rá. Pedig világ életemben volt macskánk, jelenleg is van 2 perzsa cicánk, akiket nem lehet kitenni a lakásból, mert gyorsan megbetegednek. De nem is tudnék tőlük megválni, ők voltak eddig a "gyerekeink". Így most nagyon vigyázok velük, semmi simogatás és az almot is drágám takarítja.

Jövőhónapban derül ki, hogy pontosan mennyibe fog kerülni az autónk...nagyon reménykedem, hogy viszonylag olcsón megússzuk. Nem szeretném kihagyni a babamozit, biztos szép emlék lenne.

puszi

Kati

2010. jún. 18. 19:13
 237/240 anonim ***** válasza:
Sziasztok lányok! Jajj olyan ritkán nézek fel ide, pedig a múltkor megfogadtam, hogy sűrűbben olvasok itt a fórumon. :) Hogy vagytok, sikerült a baba azóta valakinek? Mi ma vagyunk 16hetesek, jövőhéten szerdán megyek 4D-re. Nem bírom ki, hogy ne lássam a picimet, remélem jól van. És azt is remélem, hogy majd szét csapja a kis lábait. :D Kati te hányadik héten tudtad meg, hogy kislányotok lesz? Szerinted 17hetesen már lehet látni? Jól vagytok?
2010. júl. 7. 17:48
 238/240 anonim ***** válasza:
De jó ezeket olvasni...:)
2010. júl. 7. 17:53
 239/240 anonim ***** válasza:

Köszönjük, jól vagyunk. Nagyon-nagyon aktív a picikém. Szinte óránként jelentkezik:-D Anyukám a hétvégén annyira boldog volt...náluk voltunk és a csajszim annyira jól érezte magát, hogy kívülről látható volt ahogy "tombol" :-D

Nekünk a 18. heti uh-on mondta az orvos hogy kislány lesz. 4D-re sajnos nem tudunk elmenni, így bízom abban hogy jól látta a doki. De nagyon biztosra mondta! Mondjuk egyáltalán nem takargatta magát a picúr:-)

Feltétlenül írd majd meg, hogy kislány vagy kisfiú lesz ! Remélem megmutatja magát:-)

Kati

2010. júl. 7. 20:55
 240/240 anonim ***** válasza:

Sziasztok! De lüke vagyok, elfelejtettem kiírni a nevem tegnap, Lizz voltam. :D Kati nagyon örülök, hogy jól vagytok és, hogy ilyen élénk a kislányotok. Biztosan szép kerek már a pocid. :)) Ha az orvos biztosra mondta akkor nem kell aggódni, tuti kislány lesz. De azért a következő UH-n is kérdezz rá. :) Vettetek már vmit a babának, vagy nem akarjátok elkapkodni? Én a TESCÓba vettem egy csomag kézre való "kesztyűt" vagy minek mondják, szülés utánra, hogy ne karmolja le magát. 150ft volt csak a 2pár. :) Nem bírtam otthagyni ilyen olcsón. Egyenlőre ennyit, majd a 7.hónap után vásárolgatnuk. :) És a többi lány? Remélem mindenki kismama mára. :))

Lizz

2010. júl. 8. 11:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!