Február első hetében nem várók? December óta vezetem a "klubot" (dec és jan 5 /+-1/ napra nem várók) "E", "D", "GY", Mona, Lola és a többiek, várok mindenkit, újakat is! "L" vagyok, újabb reményekkel.
Szai Roza K vagyok!
petererest segito teara gondoltam a ciklus elso feleben,aztan a masodik feleben beagyazodast segito tea, az nem arthat...
K!
palástfüvet asszem tudok küldeni, mert abból túl sokat vettem. de otthon meg kell nézzem pontosan melyikből vettem sokat :)
Nóri
12 évig szedtem fogamzásg. bogyit :( a mostani eszemmel már nem tenném! 4 éve nem szedem már és június óta járok baba miatt dokihoz.
Sziasztok D. vagyok a múlthaviba én is írtam. Sajnos akkor nem jött össze. Most viszont tanácstalan vagyok,mert ilyen a görbém:
És pé előtt még soha nem menmt ennyire fel. Az alaphőm 36,4 vagy 36,5 szokott lenni. Ebben a hónapban is clotyt és majd ultrot fogok szedni a bromocriptin mellett,de most elvileg tüszőrepesztő szurit is kapok. Szerintetek mitől ilyen a görbém?
Lolának nagyon gratulálok!:)
D.
Valaki mondja már meg légyszi, hogy mi ez a görbémmel? Senki nem írt még rá semmit :(
Kedves kérdező szerintem neked a 8.napon volt pé-d,több helyen olvastam,hogy utána két nappal gyakran le szokott esni. Amugy az alaphőm 36,4 vagy max 36,5,de csak olyan két jónapja(mióta bromocriptint szedek). Korábban 36,2 és 36,3 volt.
D.
Kedves Kérdező! Az én görbém is hasonló: [link]
Elvileg a napokban lesz peteérésem.:S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!