Február első hetében nem várók? December óta vezetem a "klubot" (dec és jan 5 /+-1/ napra nem várók) "E", "D", "GY", Mona, Lola és a többiek, várok mindenkit, újakat is! "L" vagyok, újabb reményekkel.
Kedves K!
Nincs valaki, aki tudna küldeni itthonról csomagban teát? Meg minden mást amire még szükséged van...
Sziasztok! Becsatlakozom én is. Új vagyok mint író, de olvasni annál többet olvastam a válaszokat.
Nóri vagyok, és már 7. hónapja várjuk a babócát, de csak nem akar jönni. Pedig minden hónapban úgy érzem, hogy na..most...
Én február 1-re nem várom.
ebből a kérdésből jöttetek át ide?
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__teherb..
a januári kiírásról lemaradtam, de sajni ebben a hónapban sem sikerült nem várt után 1 nappal megjött sajnos. mivel nem 28 napos a ciklusom így a következő nem vártam február 13 lesz kb.
de azért itt maradok ha nem baj :)
roza
Szia Róza! Igen :)
Drukk neked is :)
K!
milyen teákat szeretnél?
roza
Sziasztok! Lehetne egy olyan kérdésem, hogy ki mióta próbálja összehozni a babócát? És van olyan, aki előtte hosszú ideig fogamzásgátló bogyóval védekezett?
Én 7. hónapja várom a babót, és előtte 6 évig Tri Regolt szedtem.
Nóri
Úgy nézek ki mint a hullámvasút :)
Lehetséges, hogy a mensim előtti 3napos barnázás már mensinek számított, és így most vagyok közép időben?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!