szia! hát a gyorsaság javult egy picit, de ennyi
és nálatok???
Hali!
Nálunk nem volt március óta újabb népszámlálás, most nekem jönnek a vizsgálatok, és ha minden okés, akkor szeptemberben inszem, és azt mondta a doki, hogy majd akkor elég lesz megnézni, remélhetőleg nem romlik az eredmény :)
I.
Drukkoljatok értem, hétfőn átjárhatósági lesz! Kicsit félek, de jobb minél előbb túl lenni rajta... Kíváncsi leszek, hogy mennyire fog fájni, a doki azt mondta, hogy mielőtt megyek a kórházba vegyek be egy fájdalomcsillapítót. Remélem ez elég lesz, mert annyi mindent olvastam már, hogy tartok tőle, hogy ettől még fájni fog :(
I.
drukkolok?
ultrahangos lesz? az nem fáj annyira
Köszi! Advil ultra forte-t vettem, remélem jó lesz :) Nem ultrahangos lesz, hanem röntgenes :(
I.
Hát semmilyen, ugyanis elmaradt. Hétfőn reggel hívtam a dokimat, hogy hány órára menjek, és mondta, hogy lázas és beteg. Szóval nem volt semmi, aztán szerdán mentem, ott meg uh-n már 17.8 mm-es tüszőm volt 10 mm-es nyálkahártyával, úgyhogy ebben a hónapban már nem is lesz :(
Pedig már ráhangolódtam teljesen... Jó lett volna túlesni rajta végre.
De amúgy nagyon fura ez a hónapom, mert előző héten csütörtökön voltam dokinál, akkor még 8 mm-es volt a tüszőm, aztán hétfőn volt tojcsis folyásom, meg + ovuteszt, azt hittem megvolt az ovu, erre szerdán az uh-n látta, hogy 17.8 mm-es, szóval egyáltalán nem repedt meg. A doki szerint szombat, vasárnap körül lesz ovu.
Az ovutesztem egyre halványabb, tegnap már alig volt rajta második csík,
(upsz, véletlen elküldtem, úgyhogy folytataom :) )
... az az oldalam, ahol a tüsző van már 3 napja tök fáj, és tök száraz vagyok. Ennyire még sosem voltam tanácstalan, hogy most akkor mi is van, ráadásul már a 22. napon vagyok, pedig a 16-18. nap körül szokott lenni ovum.
Na szóval én már nem tudom, hogy ez egyáltalán megreped-e, nem vagyok benne teljesen biztos, és közben feszít és fáj! Ahhhh, kivagyok :)
Szerintetek van még esély, vagy semmi?
Ja, és a hőmet is mérem ebben a hónapban, és fura az egész, az sem vág össze azzal, hogy ma is ennyire fájok...
I.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!