B hol vagy??? Mi van veled???
Kérdező mikor kell mennetek következőre vizsgálatra? Hogy álltok lelkileg az egésszel, párod hogy bírja?
I.
Mi július 5-én megyünk a Kaáliba, addig is szedi a férjem a vitaminokat. Előtte megyünk pont nyaralni (jún. 26-júl. 3-ig), szombaton jövünk haza, hétfőn pedig megyünk a dokihoz :)
Én sem foglalkozok semmivel, nem hőmérőzök, nem figyelek semmit, most nem érdekel az egész, csak türelem, és várom a júliust.
Hát végülis ha összejön a baba nálatok, akkor is átmehetsz nyugodtan levelezőre a nappaliról, tehát nyugodtan menj nappalira.
I.
Hali!
Mi a helyzet veletek??? KÉrdező, hogy alakulnak a dolgok nálatok?
Remélem olvassátok, és válaszoltok, kíváncsi vagyok ám :)
Pussz!
I.
sziasztok!
B. vagyok.. én sem mérem a hőmet, nem foglalkozok semmivel, lesz ami lesz.
Voltam természetgyógyásznál, azt mondta nyugodjak meg lesz baba hamarosan.
Nálunk az a helyzet, hogy voltunk a Kaáliban, azt mondták, hogy nem kell műtét a férjemnek, mert nem olyan nagyon rossz ez a 8-10 milliós eredmény, simán elég inszemre. Szóval most nekem jön 3. napi hormon, terheléses vércukor+inzulin, ha ezek jók akkor átjárhatósági, és szeptemberben megyünk inszemre (már ha tényleg minden jó nálam).
B: végül Te elmentél átjárhatóságira?
Kérdező: gratula a munkához és a sulihoz is!!!Bizti sokkal jobb lesz az új helyen, és ha egy kicsit is nyugodtabb leszel, akkor már megérte váltani, főleg úgy, hogy a sulit is támogatják :) Majd írd meg a férjed eredményét mindenképp, kíváncsi vagyok, hogy segítettek-e a vitaminok, drukkolok addig is!
I.
azóta itthon fekszem görcsökkel...:(
mégis laparorszkópia lesz, mert nagyon erős gyulladás van a szervezetemben:(
Húúú, hát sajnálom, hogy rosszul alakulnak a dolgok, de reméljük a műtét után már jobb lesz. Mikor csinálják?
Férjed eredményeit leírnád? Kíváncsi vagyok, hogy javult-e, drukk, hogy jobb legyen :)
I.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!