Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Van olyan, aki karácsonyra...

Van olyan, aki karácsonyra nem várja?

Figyelt kérdés
[link]
2009. dec. 15. 13:14
❮❮ ... 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 ... ❯❯
 361/446 A kérdező kommentje:
:) igen, egész jól telt...bár kicsit mást vártam..több spanyolt, kevesebb bevándorlót
2010. máj. 17. 16:20
 362/446 anonim ***** válasza:

B hol vagy??? Mi van veled???

Kérdező mikor kell mennetek következőre vizsgálatra? Hogy álltok lelkileg az egésszel, párod hogy bírja?

I.

2010. máj. 21. 19:56
 363/446 A kérdező kommentje:
hát szedegetjük a gyógyszereket...nekem ha megjön következőleg akkor hsg...de ennyi....próbálok nem gondolni erre az egészre...lehet mégis nappalira megyek és akkor az örökbefogadát indítjuk el és ti?
2010. máj. 22. 09:06
 364/446 anonim ***** válasza:

Mi július 5-én megyünk a Kaáliba, addig is szedi a férjem a vitaminokat. Előtte megyünk pont nyaralni (jún. 26-júl. 3-ig), szombaton jövünk haza, hétfőn pedig megyünk a dokihoz :)

Én sem foglalkozok semmivel, nem hőmérőzök, nem figyelek semmit, most nem érdekel az egész, csak türelem, és várom a júliust.

Hát végülis ha összejön a baba nálatok, akkor is átmehetsz nyugodtan levelezőre a nappaliról, tehát nyugodtan menj nappalira.

I.

2010. máj. 22. 12:17
 365/446 anonim ***** válasza:

Hali!

Mi a helyzet veletek??? KÉrdező, hogy alakulnak a dolgok nálatok?

Remélem olvassátok, és válaszoltok, kíváncsi vagyok ám :)

Pussz!

I.

2010. júl. 5. 20:03
 366/446 anonim ***** válasza:

sziasztok!

B. vagyok.. én sem mérem a hőmet, nem foglalkozok semmivel, lesz ami lesz.

Voltam természetgyógyásznál, azt mondta nyugodjak meg lesz baba hamarosan.

2010. júl. 5. 21:53
 367/446 A kérdező kommentje:
Hát valószínűleg felvesznek nappalira, mert nagyon magas lett a pontom, de közben találtam új munkát. Sajnos a 2 hónapot le kell húznom az előzőn és semmi pihenésem sem lesz...a légkör sem az igazi, úgyhogy előjött a gyomorfekélyem. Az új munka viszont elvileg szuper lesz!a sulit meg levelezőn csinálom, az új munkahely (időben) támogatja is. Férjem jövő héten megy kontrollra....én viszont kihagytam a hsg-t habár megint 40 fölött van a ciklusnapok száma...
2010. júl. 6. 08:30
 368/446 anonim ***** válasza:

Nálunk az a helyzet, hogy voltunk a Kaáliban, azt mondták, hogy nem kell műtét a férjemnek, mert nem olyan nagyon rossz ez a 8-10 milliós eredmény, simán elég inszemre. Szóval most nekem jön 3. napi hormon, terheléses vércukor+inzulin, ha ezek jók akkor átjárhatósági, és szeptemberben megyünk inszemre (már ha tényleg minden jó nálam).

B: végül Te elmentél átjárhatóságira?

Kérdező: gratula a munkához és a sulihoz is!!!Bizti sokkal jobb lesz az új helyen, és ha egy kicsit is nyugodtabb leszel, akkor már megérte váltani, főleg úgy, hogy a sulit is támogatják :) Majd írd meg a férjed eredményét mindenképp, kíváncsi vagyok, hogy segítettek-e a vitaminok, drukkolok addig is!

I.

2010. júl. 6. 17:05
 369/446 A kérdező kommentje:

azóta itthon fekszem görcsökkel...:(

mégis laparorszkópia lesz, mert nagyon erős gyulladás van a szervezetemben:(

2010. júl. 19. 13:04
 370/446 anonim ***** válasza:

Húúú, hát sajnálom, hogy rosszul alakulnak a dolgok, de reméljük a műtét után már jobb lesz. Mikor csinálják?

Férjed eredményeit leírnád? Kíváncsi vagyok, hogy javult-e, drukk, hogy jobb legyen :)

I.

2010. júl. 20. 20:06
❮❮ ... 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!