Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Van olyan, aki karácsonyra...

Van olyan, aki karácsonyra nem várja?

Figyelt kérdés
[link]
2009. dec. 15. 13:14
 401/446 anonim ***** válasza:
kedves kérdező, hány évesek vagytok?
2010. nov. 22. 09:32
 402/446 A kérdező kommentje:
28-32
2010. nov. 22. 11:35
 403/446 anonim ***** válasza:
ilyen fiatalon miért akartok örökbefogadni, a lombikot miért nem akarjátok megpróbálni?? csak keseregsz itt, holott úgy már szinte ( mondom szinte) mindenkinek lehet gyereke..
2010. nov. 22. 16:53
 404/446 A kérdező kommentje:
igen hogyne..csakhogy férjemnek lényegében nincs értékelhető spermiuma...nekem pedig egy gyerek jó kis trombózist okozhatna....a fél millió forintnyi próbálgatásokról nem is beszélve. Amúgy most ennyi idősek vagyunk, de az örökbefogadás 4-5 év...addig meg lehet összejön a saját. Hozzátenném, hogy már voltam terhes csak kinyírtam az autoimmun betegségem...nagyon boldog időszak volt az életemben....soha többé
2010. nov. 22. 21:30
 405/446 A kérdező kommentje:
ja amúgy a mindenkinek lehet gyereke nem igaz....iszonyú sok párt ismerek akik 4-5-ször nekimentek a lombiknak és anyagi csődbe mentek és semmi
2010. nov. 22. 21:31
 406/446 A kérdező kommentje:
és a csavar, hogy férjem max havonta egyszer kívánja a szexet :)
2010. nov. 23. 05:58
 407/446 anonim ***** válasza:

Hát szerintem az inszemben annyira nem kellene reménykedni, nekünk a 10 millióra (50% ép, 50% mozog jól)több orvos is azt mondta, hogy inkább lombik legyen, mert az inszemnek ez nagyon az alsó határa. Ha nálatok nem javul a helyzet, akkor lehet hogy csak felesleges energia menne el az inszemre...

De tény, hogy a párod libidóját kellene először rendbe tenni, mert így eltalálni a jó időpontot igen nehéz :( A tesztoszteronja nem kevés? Az is szokott vágycsökkenést okozni.

Nálunk semmi új nincs, csinálom azt a pár gyakorlatot, amit az avivás csaj írt, és dec-ben megyek hozzá tanfolyamra :)Remélem, hogy minden okés lesz, és hat a torna.

Amúgy 10-én megyek megbeszélésre ahhoz az orvoshoz, aki ki akarja vetetni az egyik petevezetőt... Meghallgatom de ennyi, nem engedek a döntésemből :)

I.

2010. dec. 2. 20:30
 408/446 A kérdező kommentje:
ma volt a férjem vizsgálaton..kértünk mindenféle labort, meg volt spermavizsgálat is...meglátjuk. jövő héten lesz eredmény
2010. dec. 7. 19:58
 409/446 anonim ***** válasza:

Na mi újság? Megvannak az eredmények? Leírnád őket, remélem javult a helyzet :)

I.

2010. dec. 16. 17:10
 410/446 A kérdező kommentje:

sajnos semmi javulás és egyéb téren még rosszabb a helyzet....sajnos 1 hónap kihagyás után sem kemény neki :(((

megpróbálom rávenni vágyfokozóra, de nem hiszem hogy sikerül

a papírt nem adta ide, de majd elkérem és leírom, azt mondták neki, hogy jelentéktelen a javulás

Nálatok?

2010. dec. 23. 10:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!