Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Van olyan, aki karácsonyra...

Van olyan, aki karácsonyra nem várja?

Figyelt kérdés
[link]
2009. dec. 15. 13:14
 411/446 anonim ***** válasza:

Hát nagyon sajnálom, hogy nem sokat javultak az eredmények, és megköszönöm, ha leírod, hogy most milyen :)

Nektek sem lehet könnyű... A párodnál nem alacsony vmi hormon? Ha jól tudom a tesztoszteron ha alacsony, akkor van az, hogy a pasi nem kívánja a szexet. Nem lehet, hogy nálatok ez van?

Nálunk semmi extra hír, amint már írtam a cukrom már "engedné" a babát, de két elzáródott petevezetővel esélytelen. A páromat azóta nem nézettük, így már felesleges teljesen. Majd lesz vmi, most először engem kell "rendbe tenni".

Szóval mi pihentetjük a baba témát, legalábbis orvosok szempontjából...

Utólag is Boldog Karácsonyt, és előre Boldog (Babás) Új Évet!

I.

2010. dec. 28. 00:35
 412/446 A kérdező kommentje:

3 havi closty után az eredmény sokkal rosszabb

közben a vitaminokat teljesen abbahagyta

Eredmény:

össz szám: 11,5

koncentráció: 4,8 ml

nem mozog: 89%

progresszív mozgás: 3%

8% normális

87% fejeltérés

Prolaktinja magas:((

Az egészben az a baj, hogy az apósom nekem esett, hogy azért nem esek teherbe, mert a befogadóképességem rossz....na úgy el tudtam volna küldeni a francba....

Boldog Új Évet Nektek!!!

Mi is lemondtunk...marad az örökbefogadás (csiga lassú..még határozat közelében sem vagyunk) és próbáljuk rendbe tenni a házasságunkat...

2010. dec. 30. 21:49
 413/446 anonim ***** válasza:

Az össz szám a teljes létszám, vagy 11,5 millió/ml?

A prolaktinon nem lehet segíteni valami bogyóval, vagy mit mondtak rá?

Hát igen, az a legrosszabb, mikor vádaskodnak olyanok, akik nem tudnak semmit, de ti meg nem akarjátok szétkürtölni, tehát tűrni kell :( Nálunk is az van, hogy anyós-após még nem tudja, de szerencsére még nem hozták fel a témát. Persze mi sem akarjuk elmondani, hogy mi van, úgyhogy tök megértelek...

A házasságotokkal is baj van? Azt hittem a kapcsolatotok okés, "csak" a szex része van ritkán.

Ezek szerint megviselte a kapcsolatotokat a baba téma? Sajnálom, de remélem mihamarabb sikerül rendbe tenni, ami esetleg nem a legjobb, és jövőre szebb évetek/évünk lesz :)

I.

2010. dec. 31. 13:43
 414/446 A kérdező kommentje:

Szia!Hát én úgy látom ez az össz-szám

Sajnos eléggé eltávolodtunk. Nem tudom a babatéma miatt-e...de nem igazán van semmilyen kapcsolatunk. Felmerült a válás is...nem tudom mi lesz

Én is kívánok neked nagyon szépe és sikeres évet!!!

2011. jan. 9. 18:25
 415/446 A kérdező kommentje:

hát nekem két hónapja nem jött meg...nem vagyok terhes:(

szerintem a prolaktinom az egekben

az örökbefogadás is akadozik, mert a háziorvos visszatartja a papírjainkat...nem tudom miért....

2011. febr. 17. 04:57
 416/446 anonim ***** válasza:

Szia!

Pont én is írni akartam, hogy megkérdezzem mi van veletek?

Sajnálom, hogy már ilyen régóta nem jött meg, lehet el kéne menned dokihoz, hogy melyik hormon az oka. És tuti nem vagy babás? Teszteltél?

Férjeddel javult a kapcsolatotok? Remélem már minden rendben, és teljes erőbedobással a jövőre koncentráltok :)

A háziorvos miért tartja vissza a papírokat? Lehet valami konkrét oka, vagy "csak úgy"? Ettől eltekintve hogy halad az örökbefogadás intézése?

Nálam semmi változás a dolgokban lényegében. Voltam Aviva tanfolyamon január végén, azóta lelkesen csináljuk anyával (ő csak szolidaritásból tornázik velem :D ) hetente kétszer. A torna hatása szerintem, hogy ha minden igaz, akkor a 15. napon volt peteérésem, ami kb. sosem volt, csak a 16-20 nap között, de inkább a 18. felé. Egyenlőre a görbém is jól néz ki, talán holnap fog megjönni (majd később linkelem, csak most nem tudok belépni).

Csodát ettől sem várok, hiszen két elzárt petevezetővel és "kevés" kiskatonával mire is számíthatnék??? De ha már szépen rendeződik a ciklusom (bár olyan nagyon szabálytalan sosem volt), esetleg segít az elzáródáson, már az is jó lenne :) Optimista vagyok, kell idő tuti, de nagyon remélem, hogy a torna még az idén eredményt hoz, és átjárható leszek :) De jó is lenne :D

Na jó hosszúra sikerült, de régen írtunk már, és örülök hogy adtál hírt magatokról :)

I.

2011. febr. 21. 17:55
 417/446 anonim ***** válasza:

Na ha minden igaz sikerült a görbémet feltölteni:

[link]

Most egész jól néz ki, nem? Csak kár, hogy ez kevés egy babához...

2011. febr. 21. 18:05
 418/446 A kérdező kommentje:

szia!

hát hétfőn megyek dokihoz kinyomozni miért 40 napra jön meg vagy több...

sajnos azóta sem vagyunk együtt a férjemmel, de már túlvagyunk az örökbefogadási tanfolyamon, már csak pár hónap van hátra és felkerülünk a listára...

nagyon drukkolok nektek!!!!

amúgy teljesen kiborítanak az olyan kérdések, hogy "nem korai még az örökbefogadás"....ha visszakérdezek, hogy szerinted 28 évesen vállalhatok-e gyereket, vagy pl. 5 éy múlva (örökbefogadás vége), akkor nem leszek túl fiatal??? azt mondják nem, persze....HÁT AKKOR?? meddig várjunk? férjemmel nem lesz jobb, az eredményeink sem javulnak....ez van...nekünk ez így nagyon jó :)

2011. ápr. 8. 16:15
 419/446 anonim ***** válasza:

Szia!

Jó régen nem írtam már, mi a helyzet Veletek? Hogy halad az örökbefogadás, vagy esetleg saját baba??? :)

Rendeződött már a ciklusod?

Ha minden jól megy, mi belevágunk a lombikba, mert akkor engem sem kell műteni a petevezetékek miatt és a férjemet sem a visszér miatt... Ez az egy járható út maradt, kb. 1 hónap, és kiderül, hogy lehet-e lombik, és nagyon remélem, hogy igen :)

Kapcsolatotok már jobb a férjeddel?

Pussz! I.

2011. jún. 21. 17:09
 420/446 A kérdező kommentje:

szia! örökbefogadás folyamatban, de az alapítványok nem jeleztek vissza. viszont nagyon közeli a válás...sajnos már semmilyen kapcsolatunk sincs..ráadásul a munkám is megszűnt, úgyhogy extra depis vagyok:(

nagyon drukkolok nektek!!!

2011. jún. 21. 17:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!