Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Van olyan, aki karácsonyra...

Van olyan, aki karácsonyra nem várja?

Figyelt kérdés
[link]
2009. dec. 15. 13:14
 391/446 anonim ***** válasza:

Bocsika hogy csak így belekontárkodom,de annó még a fórumotok elején én is el voltam kenődve mert ababa nem akart jönni.

Vártunk,vártunk...

Én mértem a hőmet,ovuteszteltem,párommal szedettem az E vitamint,és semmi...hozzáteszem,hogy mind a ketten egészségesek voltunk,vagyunk.

Aztán nem is gondoltuk a baba témán,nem tettünk semmit annak érdekében,hogy jöjjön a baba!(na jó,azért volt hancúrozás 2 naponként,néha 3).

Csak ezt szerettem volna hozzá tenni,és megírni,hogy nekünk talán így sikerült,hogy leírtam...--2010.02.09.utolsó mensi első napja,várható szülés:2010.11.16.:)

ui:FER14-nek tessék utána járni!!!Barátnőmék 2 éve szerettek volna babát.Férjének a spermaállaga és állománya szinte 0!!!ami termékeny lett volna...

3hónapig szedte a férj a Fer 14-et,és most a feleség 16hetes kismama!

További sok sikert nektek,és mégegyszer bocsi,hogy csak így idejöttem....

31+3 h km

2010. szept. 17. 10:39
 392/446 A kérdező kommentje:

gratula!!!!!!jajjj azta!!!de jó!!!!

Férjem először amúgy macát szedett, most fer14-t és closyt

ma amúgy elindítottuk az örökbefogadást, habár lényegében csak egy előtájékoztatón voltunk. úgy egyeztünk meg, hogy 0-2 év és a testvére is lehet max 2 éves korig

én nem bánom:) és amúgy meg reménykedek, hogy a saját is sikerül

2010. szept. 17. 21:37
 393/446 A kérdező kommentje:

mi van veletek csajok? nekem tegnap volt laparom, ma már itthon vagyok

mindent rendben találtak, a petevezetés is átjárható...de a véralvadási gondok miatt továbbra is marad az örökbefogadás

megyek feküdni, mert állatira fáj a sebem

2010. nov. 10. 11:55
 394/446 anonim ***** válasza:

Hali!

Én holnap megyek átjárhatóságira, röntgenes lesz... Félek tőle, de csak túl leszek rajta.

A cukrommal szerdán megyek dokihoz, akkor majd többet tudok már, majd írok, ha kiderült valami.

A véralvadásodat nem is lehet bogyóval rendbetenni? És így akkor nem is lenne jó, ha teherbe esnél, ugye?

I.

2010. nov. 11. 07:22
 395/446 A kérdező kommentje:

jajj az ma van!!! drukkolok! írd meg mi volt

nekem kicsit jbb a sebem, már tudokoldalt is feküdni, meg felállni, ami nagy szó

így, hogy "anatómialaig minden rendben", ahogy írta a doki, azért elgondolkoztam picit

férjem azóta is szedi a clostyt..jó lenne már újabb vizsgálatra küldeni hátha javult a helyzet..

bogyóval minden megoldható, kérdés, hogy érdemes-e...most hajlok az igen felé...persze közben menne az örökbefogadás is

nagyon drukkolok

2010. nov. 11. 12:32
 396/446 A kérdező kommentje:
mi volt?????????????????????
2010. nov. 18. 11:30
 397/446 anonim ***** válasza:

Hát sajna semmi jó hír... Mindkét oldal el van záródva, az egyik félig, a másik totál. A lapart javasolta a doki, aki a hsg-t csinálta. A kaális orvos viszont arra akar rábeszélni, hogy vetessem ki azt az oldali petevezetőmet, amelyik félig van zárva. Nem is értem miért lenne erre szükség???

De ha ezt megteszem, akkor tényleg semmi esélyem sem marad a spontán babára, csak a lombikra :(

Arra jutottam, hogy elmegyek vele beszélni, de egyenlőre nem hagyom, hogy kivegyék, hanem aviva tornázok, mert olvastam, hogy volt akinek segített, és megnyílt tőle, aztán márc.-ápr-ban lapar...

A jó hír viszont, hogy a cukrom totál normális, minden értékem a nem cukorbetegek tartományába simán belefér :) Szóval az nem akadálya a babának, csak most ugye van helyette más....

Annyira elegem van, de mindegy, nem panaszkodom tovább.

Férjed eredményei még mindig nem sokat javultak? Szerintem a józan ész határain belül próbáljatok meg mindent a saját babóért, és ha végképp nem megy, akkor örökbefogadás :) Persze az tök jó, hogy már utánajártatok, mert hosszú folyamat, és ha közben összejön a saját baba, hát az nagy öröm lesz :)

I.

2010. nov. 19. 15:04
 398/446 A kérdező kommentje:

nagyon sajnálom :(

szerintem sem vetesd ki...Úristen! nem is értem

miért nem próbálják meg előbb a lapart???

fájt amúgy a hsg? :(

holnap megyek kontrollra, utána melózni. már nagyon szégyellem magam, hogy ennyi ideig itthon vagyok :(

holnap a férjemet is bejelentem kontrollra...ma amúgy megint kimondtuk, hogy próbáljuk meg a sajátot...persze ettől még megy az örökbefogadás, csak újra ráállunk a dologra...

2010. nov. 21. 18:10
 399/446 anonim ***** válasza:

Hát én sem értem, hogy miért kellene rögtön ilyen drasztikus lépés, hogy kivenni, de az tuti, hogy nem megyek bele.

Most +an gondolkodom, hiszen jó a cukrom, és ez is valami :)

Hát nem volt egy nagy élmény a hsg, de nem is volt olyan borzasztó, mint ahogy írják, hogy akinek el van záródva annak hogy fáj. Nem volt tényleg kellemes, de csak kb. 1 mp-ig feszített nagyon, aztán már semmi, igazán ki lehetett bírni, sokkal rosszabbra számítottam.

A vérzéssel is így voltam, vittem rendes betétet, na hát aznap volt egy pici barnázás, másnap is, de tisztasági simán elég volt, aztán ennyi.

Te meddig véreztél a lapar után?

Majd írd meg mik lettek az eredmények kíváncsi vagyok, hogy neked mit mondott a doki, és persze a férjed eredményei milyenek :)

Csak pozitívan gondolkozni, és tuti lesz saját babátok!!! :)

2010. nov. 21. 22:09
 400/446 A kérdező kommentje:

furi, mert csak pár napig véreztem, viszont hétvégén megjött...11 nap után....nekem ez korainak tűnik, de holnap megkérdezem

a dokim amúgy inszemet akar...lehet, hogy belemegyünk. Olcsóbb is gondolom mint a lombik. Viszont amikor megkérdeztem tud-e ajánlani valami vágykeltőt férjemnek, teljesen zavarba jött...ami meglepett. Szerintem ezt kéne először megkérdezni egy meddőségi problémánál...hiszen valljuk be havi 1-től nem véletlenül esk nehezen teherbe az ember (bár ugye a mi esetünkben immunrendszeri és hormonális bajok is vannak)

2010. nov. 21. 22:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!