Ki nem várja 24-re?
Szia. Én 27.re nem várom. Konkrétan nem figyelem magam, nem számolom a napokat, sokszor azt se tudom, mikorra nem várom, vagy hanyadik napon is vagyok. Nem fogok elöbb tesztelni, csak aznap.
Te mikor tesztelsz? Mit érzel?
Szia első!
Én se tesztelek hamarabb,inkább várok pár napot,ha nem jön meg tesztelek.
Tüneteim,nagyon sokat iszom,és viszket a mellem,rengeteg csokit eszem.
Megpróbálom nem be élni magam.
Ti mióta próbálkoztok?
Szia második!
A műtéthez sok sikert kívánok,és jobbulást a férjednek.
Remélem mindannyiuknak össze jön a baba ebben a hónapban,és szép elő karácsonyi meglepi lenne a családoknak :)
Szia! Elsö vagyok! PCOs vagyok, van egy kisfiam, a kistesó 2,5 éve várat magára. Múlt hónapban volt sikertelen inszeminációnk, most még nem tudom az inszem eredményét, majd 27én tesztelek, ha aznap reggel nem jön meg. Elözö inszemnél pont két héttel az inszem napja után, reggel erös vérzéssel jött meg. Most kaptam duphastont, attól meg nem is fog megjönni, ugy tudom csak akkor, ha abbahagyom annak szedését.
Holnap várom az eredményt!
Sziasztok!
Első,én is duphastont szedek,szerdán vettem be az utolsót,azóta nem jött meg,pedig kb mára vártam.
Mire kaptad a duphaston? cisztára?
Nekem van cisztám,júliusban megtréfált a menzim,56 napot késett,akkor derült ki hogy cisztás vagyok :(
Mindenkinek pozitív tesztet kívánok :)
Majd írjatok még.
Kedves Kérdező!
Tesztet nem csináltál még?
A Duphaston abbahagyása után 3 nappal meg kéne jönnie, nem?
PCOs vagy?
Nekem inszemem volt, a beágyazódás elösegítésére kaptam, szdnem kell még 10 napig, aztán ha neg a teszt, abbahagyni.
Mondjuk hallottam, h a duphaston kitolja a menzeszt, de én akkoris csinálnék tesztet. Ha ciszta miatt lenne pozi, az gyorsan kiderülne.
Szorítok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!