Ki nem várja 11. re?
Ki nem várja keddre? van már valami tünet, vagy bármi?
Ki mikor fog tesztelni?
Nekem 11- e a 28. nap, de az utóbbi két hónapban 30 napra jött meg. Szóval nem tudom, hogy 11- re, vagy 13- ra nem várom, bár én már 11 sem nagyon várom...
Voltak tüneteim, de már egyszer jártam úgy, hogy minden bajom volt, beképzeltem minden létező tünetet, ami a nagykönyvben megvan írva, aztán meg semmi... a terhesség közelében sem jártam. Így most nem akarom beleélni magam fölöslegesen.
Bár az tény, hogy együttlét utáni 4. napon volt enyhe rózsaszín folyásom, azóta - bár nem feszül - megnőtt a mellem, és elég sokszor győzködöm magam, nem a terhességtől van hányingerem, hisz még nem is érezhetem. Pl.: tegnap este, olyan szarul voltam, hogy azt hittem hányni fogok. Dehát ez lehet vírus is... és tényleg nem akarok semmit bebeszélni.
Nekem nem mondanám, hogy feszül a hasam. Néha úgy érzem, hogy picit zavar a bugyi, de szerintem ez sem teljesen így van, inkább csak szeretném, hogy zavarjon.
Mint látod, elég óvatos vagyok! :)
Meg hát az is tény, hogy a 17. napon voltunk együtt, ami a 30 napos ciklust figyelembe véve éppen még bele is férhet, és 4 nap múlva rózsaszínes folyás, de nagyon kevés. Úgyhogy nem zárom ki, de nem is akarom beleélni magam!
Én is úgy terveztem eredetileg, hogy pénteken tesztelek, vagy legfeljebb csütörtökön, de most már olyan kíváncsi vagyok! :)
Csak nekem nincs olcsó tesztem, csak dm, rossmann- ban tudok venni.
9:56 os vagyok
ilyen a görbém, hát félek attól hogy negatív lesz és várook még pár napot (főleg hogy msot semmi pénz nincs nálam, páromnál maradt a pénztárcám)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!