Ki nem várja 11. re?
Ki nem várja keddre? van már valami tünet, vagy bármi?
Ki mikor fog tesztelni?
ki mentem a wc re :) nem volt semmi gond remélem nem is fog megjönni.még mindíg görcsölgetek meg a hasam nagyon feszül.
én szerdán tesztelek!
Én mindjárt megyek megint wc- re, bár szokott úgy lenni, hogy mensi előtt pár nappal enyhe rózsaszínes-barnás folyás, aztán semmi, és 2-3 nap múlva megjön. Mintha figyelmeztetne :)
azért nem bánnám, ha most nem figyelmeztetne!
Tökéletes a görbéd, 16. ciklusnapon volt a peteérésed, ma vagy holnap kell megjönnie!
Drukkolok
Az enyém ilyen: [link]
Vica
Sziasztok nekem is eddig semmi holnap teszt ! meg írom mi lett az eredmény.
ti is amint tudtok valamit írjatók! :)
Nekem este, irrigálásnál volt egy kis barnás folyás, ami ürült, de azóta semmi. Meg este a mindjárt megjön érzés, be is készítettem a gyógyszert, vizet, bár betétet egyelőre nem tettem be, de nem volt sok híja. Aztán nem jött meg.
A mellfeszülésem nyomtalanul eltűnt, ami azért lep meg, mert ki szokott tartani mensiig.
Eddig azt gondoltam, holnap reggel tesztelek, de most elbizonytalanodtam. Inkább megvárnám, hogy megjöjjön, úgy érzem potyára csinálnám... :(
Sziasztok én tegnap negatívot teszteltem :(.
de még mindig nem jött meg...1-2 hét múlva sem jön meg akkor megint teszt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!