B. vagyok.. újra..
ha hétfőn volt pozi a teszt és szerdán még látta a doki, akkor csüt reggel repedt meg szerintem.. nekem akkor fáj jobban, amikor már megreped.. egyébként lehet hogy ez egy másik tüsző és ikrek lesz:-)
Nekem is ma lett pozi a tesztem, a15. napon vagyok. Közben meg hétfőn kedden volt folyásom, szóval én sem értem..
jajaj hirtelen azt hittem a terhességi és már örültem....
én egy ideje nem tesztezek, mert 40 nap fölé ment a ciklus és így sajnos úgy sincs értelme
de a ciklus végén is lehet érett tüsző...és tényleg ilyenből lesznek a kétpetéjű ikrek:) hátha
mi továbbra sem nagyon vagyunk együtt...havi 2 max, a férjem eredménye sem javult...úgyhogy nem tudom mi lesz
Sziasztok!
Mi van veletek? Egy kis helyzetjelentést kérek :)
Nálunk rosszabb a helyzet mint eddig, mert a terheléses vércukor mérésnél kiderült, hogy cukorbeteg vagyok :( Ezek után - amíg nem kezelnek, és nem megy lejjebb a cukrom - esély sincs a babára, mert nem tapad meg, vagy ha valami csoda folytán mégis, akkor úgyis elvetélek. Szuper :(
I.
férjem most van MEGINT az andrológián...magánba ment, mert csak leletmegbeszélés és végre tudni szeretném mi van
közben már hívtam a gyámügyet....
novemberben laparoszkópia
férjemnek napi 1 closty 3 hónapig
de az andrológus szerint jó ötlet elkezdeni az örökbefogadást
Na, ha kapott bogyót akkor van még esély bőven :) Lehet, hogy attól helyrejön nála minden, és a baba is összejön!
Azt ne felejtsd el, hogy egyszer már összejött - nem hiszem, hogy akkor még sokkal jobb volt a férjed eredménye -, úgyhogy remény mindig van!
Lombikot meg sem próbáljátok? Anyagi okok miatt?
És mik a kilátások örökbefogadás téren?
I.
az anyagi rész nem lenne baj, jó persze van lakás és kocsihitelünk, amit ki kéne mihamarabb fizetni, de van annyi, hogy kifutna pár lombikot, de én nem akarom
tudom, hogy már egyszer összejött, de el is halt a terhesség és ha ez a fejhibás (vagy ki tudja) spermiumok miatt volt, akkor újra előfordulhat
meglátjuk a laparoszkópia nálam segít-e valamit (eddig nulla peteérés, mens 45 naponta kb)és nekem a clostytól is csak cisztám lett
persze továbbra is próbálkozunk, csak már nem görcsölünk rá a dologra és lehet, hogy így sikerül. a várakozási idő a babára amúgy 4 év+ kb 2-6 hónap a határozat, hogy örökbefogadhatunk-e egyáltalán
Hány évesek vagytok kedves kérdező?
A lombikor miért hagyod ki a sorból? Nekem sincs még semmi eredmény, pedig nálunkminden rendben, higyjétek el, ez is szörnyű..
B.
27-32
tényleg azért mert nekem a stimulálás sem hatott, férjemnek pedig annyira rossz az eredménye, hogy csak hasításos lombikban vehetnénk részt: szétvégják a spermiumot és úgy teszik bele a petesejtet
amúgy lehet, hogy megpróbáljuk. az örökbefogadás 4 és fél év...ebbe sokminden belefér..ha sikerül máshogy, akkor lemondjuk az örökbefogadást, ha nem, akkor is egyszer ott lesz a baba és nem reménytelen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!