Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Van olyan, aki karácsonyra...

Van olyan, aki karácsonyra nem várja?

Figyelt kérdés
[link]
2009. dec. 15. 13:14
❮❮ ... 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 ... ❯❯
 341/446 anonim ***** válasza:

Nem hiszem, hogy sérülttel lett volna, hiszen aki nem él, az nem jut el a célig, aki hibás, az ugyancsak elmarad valahol, szóval csak az egészségesben van annyi erő és kitartás, hogy eljusson a petéig, nem? Igaz, ezt megmondani utólag már nem lehet, hogy miért lett vetélés a vége az előző terhességednek, sok oka lehetett :(

Figyi, ha mindketten úgy érzitek, hogy az örökbefogadás járható út számotokra, és a férjed is osztja a véleményed, akkor vágjatok bele! Veszteni nem veszíthettek, mert valóban, ott lesz egy gyereketek, akármennyit is vártok rá :)

Én mondjuk a helyedben nem ezen gondolkoznék még, hiszen 1 eredmény nem eredmény, hanem a férjed kivizsgálására kellene most koncentrálni, lehet hogy simán javítható az eredmény.

Ennek ellére azért a saját baba a legjobb, én nem hiszem, hogy ennyire egyszerűen képes lennék azt mondani, hogy örökbefogadok. Ehhez szerintem még fiatal vagyok, előttem van még sok minden, akármikor sikerülhet egy saját baba. Nem tudok lemondani arról, hogy kettőnkből legyen egy gyerek, ehhez egyenlőre foggal-körömmel ragaszkodok. Inkább spórolok évekig, de ha kell, akkor a lombikot igenis megpróbáljuk, és ha az sem sikerült már jópárszor, na akkor jöhetne az örökbefogadás...

Tényleg nem megbántani akarlak, és értem én azt is, hogy múlik az idő, de ilyen döntéshez azért még tényleg fiatal vagy. Egy biztos, beszélj a pároddal minél előbb, mert az ő véleménye most nagyon fontos!

I.

2010. ápr. 22. 15:13
 342/446 A kérdező kommentje:

tudom...eddig ellene volt (pontosabban hogy most még fölösleges erről beszélni)...nem tudom a tegnapi eredmény után mit mondd

nekem nem lényeg, hogy belőlünk legyen....a mi családunkban nő fel, a mi nevelésünkkel, így mi szocializáljuk, tehát a mi gyerekünk lesz..szerintem mindegy (majdnem) hogy honnan jött....

maga a terhesség érzés hiányozna persze....de én sokkal inkább vágyom a babára, mint a terhességre... a másik, hogy sokakat hallottam, hogy ha megvolt az örökbefogadott pici, jött a saját is:)

én is fiatal vagyok most, de 3-4 év múlva már nem leszek annyira

2010. ápr. 22. 15:50
 343/446 A kérdező kommentje:

de lehet kicsit belefáradtam a várakozásba....a reménytelenségbe....utálom így az életemet, nem érzem teljesnek...talán ha elindítjuk az örökbefogadást lesz egy biztos pont....sajnos elég lelkizős vagyok és nagyon megvisel... persze jöhet a válasz, hogy elég baj, ha férjemmel nem élek teljes életet...de mindketten családcentrikusak vagyunk és érzem, hogy neki is hiányzik, nagyon!!

amúgy van előnye annak, hogy természetes úton nincs esélyünk most: hogy nem görcsölünk rá a szeretkezésre....és így hátha

2010. ápr. 22. 15:54
 344/446 A kérdező kommentje:
abban egyeztünk meg a férjemmel, hogy most megpróbálunk javítani az eredményeken, kivizsgálják, mert felmerült különböző betegségek lehetősége és ha semmi sem segít (+az én hsg-m), akkor elindítjuk az örökbefogadást, mert ma 4!!!! év a várakozási idő egy magyar egészséges csecsemőree
2010. ápr. 23. 09:11
 345/446 anonim ***** válasza:

MIlyen betegségek merültek fel? Nekünk nem szóltak semmiről, hogy bármi betegség okozhatná ezt :(

Jól teszitek, ha vártok egy kicsit, legalább lenyugszotok, át tudjátok gondolni még egyszer az örökbefogadást. Az esélyt meg kell adni a saját babának is, még ha az örökbefogadásra ilyen sokat is kell várni, és reméljük 1 év múlva már a saját babádat nézegeted esténként a kiságyban :)

I.

2010. ápr. 23. 17:02
 346/446 A kérdező kommentje:
aranyos vagy....betegségek: hormonális, szervi, szifilisz (na ezen nevettünk, mert mindkettőnknek a másik az első kapcsolata és remélem az egyetlen örökké:)
2010. ápr. 24. 18:02
 347/446 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Mi a helyzet lányok? Nagy a csönd errefele :)

Kérdező: jutottatok már valamire, vannak új eredmények, gyógymódok kilátásban? Jobban viseled mostmár, túljutottál a mélyponton?

B. megvolt már az átjárhatóságid, vagy van időpontod rá?

I.

2010. máj. 3. 13:16
 348/446 A kérdező kommentje:
Most van a férjem urológián..sajnos a 2. vizsgálat ugyanazt az eredményt hozta...nem tudom mi lesz. Majd ha hív megírom
2010. máj. 4. 07:57
 349/446 A kérdező kommentje:
most hívott a férjem..állítólag minden rendben szervileg legalábbis, de sajnos ugyanúgy rosszak az értékek. E,C vitamint kell szednie és maca vibét, 6 hét múlva megnézik van-e javulás, utána 3 hónap múlva megint és csak ezután mondják ki a végső szót...vagyis eddig várunk mindennel
2010. máj. 4. 11:43
 350/446 anonim ***** válasza:

Húú, ez nem jó hír, bár nem tagadom, egy picit megörültem, mikor olvastam, hogy miket kell szednie a férjednek. Ezek szerint nem "diagnosztizáltam" félre, mert én is ezeket szedetem vele (C,E,MacaVibe), csak sajna nekem senki sem mondta ezt. Mert ugye a dokik nálunk halgattak, csak én találtam ki ezeket a vitaminokat.

Megírnád, hogy pontosan miből mennyit kell szednie? Mert a dózissal bajban voltam, hogy mennyit adjak neki, most legalább tudni fogom a helyes adagot.

Visszatérve, nagyon sajnálom tényleg, hogy semmivel sem lett jobb az eredmény, de szerintem ezek segíteni fognak. Nálunk a két spermavizsgálat között 1 hónap telt el, és ugye a spermiumok 3 hónap alatt termelődnek. Visszaszámoltam, és az első mintaadás előtt 3 hónappal még nem szedett semmit, a másodiknál viszont már C vitamint és E vitamint szedettem vele, de nem sokat, hetente kb. 2-3szor, és oké, nem jó, de sokkal jobb lett az eredmény. Összes dbszám először 31 millió, utána 46 millió, nem mozgó először 64%, másodszor 55% :)

Reméljük nálatok is legalább ilyen javulást fog hozni, és akkor még tényleg nem szedettem vele annyit, mint most, és maca vibét sem :) Ja, annyi, hogy én most még cinket adok neki, mert állítólag az a mozgékonyságban segít :)

I.

2010. máj. 4. 16:04
❮❮ ... 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!