dokim nem akarja sem a hsg-t,sem alapart ahogy írtam..mert szerinte várjunk még..menjek meddőségibe stb...én meg szeretném, mert hátha úgy összejönne
Kétszer altattak a missed ab miatt.igazából csak az a ciki, hogy kiterülve tolnak be, váratnak...utána az ágyban ébredtem először, de másodjára rosszabbul viseltem és vergődtem...de a két altatás között csak 1 hét volt és így ez megviselte nagyon a szervezetemet.....a legelsővel semmi baj nem volt. simán elalszol
B: gratula a jó eredményekhez, hidd el, már ez is szuper, hogy nincs gond a hormonjaiddal. Megmutatod azért a görbédet? 1 tized még semmi, lehet ebből még akármi :)
Én még nem voltam altatásban sosem, remélem nem is kell. Én is félnék a helyedben :)
Párodat vizsgálták már? Mert ha nem, akkor inkább azt kellene előbb, minthogy téged altassanak, stb. Az ő vizsgálata egyszerűbb, és veszélytelenebb.
Kérdező: nem is tudom mi lenne nálad a legjobb, de az bizti, hogy lépni kellene, mert azért már letelt az 1 év a vetélésed óta :( Legalább hormonokat nézhetne, ha már mást tényleg nem akar, nem?
I.
Mikor mész kövire a dokidhoz? És miről kellene most mondania valamit? A párod eredményeiről? Mikorra lesz kész a spermavizsgálat eredménye, azt tudjátok?
B! Ugye nem jött még meg??? Remélem gratulálhatunk neked :)
I.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!