hát lehet másik dokit kellene keresned. Az endokrinológus nálam is csak úgy vett vért, mindenféle naptól függetlenül és mivel az arányok nem voltak jók, kimondta, hogy pco-m van. a nődokim meg eddig egyáltalán nem kért hormonvizsgálatot....a szülésznő, akiről írtam és aki ajánlotta ezt az orvost, azt mondta azért, mert már egyszer összejött spontán a baba.
az egyik autoimmun tesztem pozitív lett...azzal fognak most oda-vissza kivizsgálni
Mi az az autoimmun?
Mikor voltatok együtt utoljára? Ha tegnap lett negatív, akkor valószínűleg tegnap volt ovu, úgyhogy ha az előtte levő 2-3 nap alatt valamikor együttvoltatok, akkor esélyes a baba :)
I.
Ezek szerint azért volt ilyen sokáig pozi az ovuteszted, mert nem tudott megrepedni?
Hát sajnálom, hogy így alakulnak a dolgok nálad, de jobb minél előbb a végére járni, hogy mi a baj, mert csak múlik az idő :(
I.
Hát reméljük a legjobbakat, és magától szívódjon fel a ciszta... És azt nem mondta a doki, hogy mitől lehet, hogy nem repedt meg időben a tüsző?
Hidd el, az én férjem sem akart menni, én már nyáron említettem neki, de akkor még azt mondta, hogy várjuk még egy kicsit, aztán októberben megint megemlítettem, akkor is tartott tőle, de mondta, hogy okés, ha a dokim azt mondja. Hát ugye februárban küldte a férjem spermavizsgálatra. Persze ha ezt hamarabb tudjuk, mármint hogy mi lesz az eredmény, akkor simán elzavartam volna már nyáron :)
Na de ha az érdekel, hogy hogy zajlik a vizsgálat, vagy ilyesmi, akkor kérdezz nyugodtan. Mi mondjuk Szegeden voltunk a Női Klinikán, de nyugtasd meg a férjed, nem gázos. Az én párom is parázott, hogy jujj, hogy fognak ott rá nézni, hogy ilyenért megy, de aztán sokan voltak ott, általában mintaadásra, szóval sorstársak. Tök külön, hangszigetelt szoba volt, én is bemehettem, senki sem zavart. MÁsodszor már "rutinosan" ment, nem is izgult, sőt, határozottan élvezte a szobás részt :)
I.
:))
mondták, hogy lesz prosztatavizsgálat is, na ezt nem említettem neki..ez nála egy kényes kérdés....amikor mondtam, hogy kapott időpontot, tök idegesen azt mondta, most nem ér rá ezzel foglalkozni....jajj mi meg szúratjuk, műttetjük magunkat. Bár tegnap, mint már sokszor, felvetettem az örökbefogadást....nekem ok lenne
Nálunk nem volt prosztatavizsgálat, ettől a párom is tartott, de csak mogyorótapizás volt :), na de itt már kiderült a baj...
Én nagyon büszke vagyok rá, hogy nem kellett heteket, esetleg hónapokat dumálni, hogy menjen el, hanem mikor mondtam, hogy lesz időpontja, akkor nem túl lelkesen ugyan, de azt mondta, hogy okés.
Nem értem azokat a pasikat, akik nem képesek ennyire, mert amit nekünk kell átélni az sem könnyű, de a cél érdekében belemegyünk, nem? Főleg ha a doki sem erősködik a spermavizsgálattal kapcsolatban, adott esetben a nő már mindenféle hormont szed, és később derül ki, hogy a pasinál van a hiba...
A férjem olyan édi, sosem szed gyógyszert, de amióta kiderült a baj, azt mondta, hogy nézzek neki vitaminokat,és mindig kérdezi, hogy kikészítetted a mai adagomat? Lelkesen szedi, és most bízunk a vitaminokban :)
I.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!