Na sikerült beszélni a férjeddel?
Én sem értem, hogy miért nem lép a dokid, mert tényleg meg lehetne csinálni a 3. és 21. napi vérvételt legalább, hogy ha meddőségibe mentek, akkor azért ne kelljen fizetnetek, mert ha jól tudom, ott 1 éven belüli leleteket elfogadnak.
I.
csak annyit mondott férjem, hogy a prosztatavizsgálat ki van zárva:)
várom hogy megjöjjön (vagyis azért picit reménykedek, mint minden hónapban) és megmondom a dokimnak, hogy most azonnal átjárhatóságit akarok!
Hanyadik napon vagy most?
Hát ez már előrehaladás, hogy a többit bevállalná, csak a prosztatavizsgálatot nem :)
I.
Nem tudom, én nem értek ehhez, nekem nagynak tűnik a 40 mm, de ha egy szülésznő mondja, akkor biztos úgy van :) Ennek ellenére a 2 nappal azelőtti együttlét betalálhat, addig nem szabad feladni, amíg nem jön meg :)
B te hogy állsz? Van görbéd?
I.
Sajnálom, hogy megjött, de gondolom azért számítottál rá, bár az a baj, hogy az emberben mindig él a remény akár egy ici-picit is, és rossz,amikor megint megjön :(
Mi sajna már megint nem kaptuk el a legjobb időpontot, itt a görbém:
Ma délben ugyan belehúztunk, de kétlem hogy sikerülne a baba, mert ugye se nem gyűjtögettük előtte az "anyagot" sokáig, se az időzítés nem túl nyerő :(
Ami viszont meglepett, hogy ha továbbra is fent marad a hőm, akkor a 15. napon volt ovu a korábbi 18-20. nap helyett, tehát lehet tényleg ér valamit ez a málnalevél tea :) Akkor meg továbbra is inni fogom.
I.
Sziasztok, itt vagyok:-))
Jól felment a hőd, tuti hogy megvolt az ovu I. Kérdező meg ne csüggedjen..
Én voltam 3. és 21. napi vérvételen és minden tökéletes két hét múlva akarja a doki a lapart, de nagyon félek tőle, lehet hogy le fogom mondani.. mégiscsak altatás.. nektek volt már ilyen? Egyébként holnapra nem várom, de ma leesett egy tizedet sajna a hőm..
B.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!