Hát most minden erőtökre szükségetek lesz, az biztos.
Egyrészt ha a családnak is elmondtátok, akkor már ott megy majd a morfondírozás, na meg a hasonló vélemények :( Bár nem értem, hogy mi köze ehhez annak, hogy nem vagytok eleget együtt. Ezt konkrétan a szexre értették, vagy hogy egy nap keveset vagytok együtt? Bár végülis mindegy, mert egyiket sem kellett volna mondaniuk, mert azon aztán tényleg nem múlik a hadsereg állapota.
Mi nem szóltunk senkinek, egyedül egy barátnőm tudja, de jó is ez így, nem akarjuk h mindenki tanácsot osztogasson, stb.
Másrészt a férjed előtt ne mutasd, hogy ez neked milyen rossz, mert hidd el, neki is az. Én tudom, a férjem tök sokat agyal rajta, néha beszél is róla, de látom rajta, hogy az utóbbi időben, amióta tudja h ez van, sokkal idegesebb, ingerlékenyebb. Mi viccelődni szoktunk rajta, ebből is tudja, hogy nekem nem számít "hányan vannak", és így talán ő is nyugisabb egy picit.
Jól tetted, hogy rendeltél, szedesd is vele, és reméljük sokat javul majd a helyzet gyors idő alatt :) Na meg majd az urológián lehet neki is csinálnak vérvételt, meg uh-t, és akkor már többet tudtok, hogy mi okozhatja ezt.
I.
Hú lányok, fel a fejjel.. nekünk semmi rossz eredményünk sincs és még sem sikerül, az is ugyanolyan rossz. Irány mindkettőtöknek a lombik, ne halogassátok, van már olyan hely ahol nem kell sokat fizetni..
Én most természetgyógyászhoz járok, hogy eltereljem a gondolataimat.
B.
Ne keseredj el, de tényleg! Nézd azt, hogy nektek már összejött egyszer, ez adjon reményt!!! Ami egyszer sikerült, sikerülhet másodszor is, csak türelem kell. Persze, nem mondom, hogy ez könnyű, tudom én, hogy mit érzel, de ha nincs pénzetek ilyen beavatkozásokra mostanában, akkor nem marad más, mint a remény. Próbálj pozitívan állni a dolgok elé, hidd el, sokat számít. Ha most elkeseredsz, akkor a férjed tudni fogja, hogy miatta van, senkinek sem lesz jobb.
Tudom miről beszélek, hiszen mi is hasonlót élünk át, és ha depiznék, nem tudom hogy mennyire lenne hosszú távú a kapcsolatunk, bár imádjuk egymást. Egy pasinak éreznie kell, hogy így is, úgy is szereted, és ha soha nem lesz közös babátok, akkor is KELL neked :)
Nem vagyok pszichomókus, csak azt írom, amit a saját férjem látok, remélem nem veszed tolakodásnak amiket leírtam :)
És hinni kell benne, hogy mindig van remény, és igenis lesz nekünk még babánk!!! :)
Látod, nekünk valamivel jobbak az eredményeink, mégsem jött össze még egyszer sem, legalábbis én nem tudok róla, + tesztem még sosem volt, neked pedig már igen!
B neked is nagyon nehéz lehet, hogy minden eredményetek rendben van, és mégsem sikerül a babó. Nemrég pont ezen gondolkoztam, hogy melyik a jobb, hát egyik sem :(
I.
csak tudod az a baj, hogy a terhesség is sérült spermiummal volt....ez sem jó:(
és lehet jobb lenne, ha még sohasem sikerült volna a terhesség, mert iszonyatosan hiányzik az az érzés
megpróbálom meggyőzni a férjemet, hogy indítsuk el az örökbefogadást, hiszen az is 2-4 év, ha most nem kerülünk listára és a lombik sem sikerül (ha megyünk), akkor nagyon sokára lesz babánk
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!