400 mg e vitamin
1000 mg!!! c vitamin
a maca előírás szerint
lehet én is szedem, mármint a macát...hátha :)
Én 200 mg E vitamint szedetek vele, 1000 mg C-t, 15 cinket és napi 2 macát.
Én is gondolkoztam, hogy szedem vele a macát, de aztán inkább a teák mellett döntöttem :)
És semmivel sem lett jobb a mostani eredménye? Sem számban, sem mozgékonyságban?
I.
Sajnálom...
Nálunk is nézték a darabszámot, a motolitást és a morfológiát.
1.A szám egyértelmű mit jelent.
2.Motolitás a mozgékonyság, tehát mennyi
-gyors,
-lassú,
-egyhelyben vergődik,
-és az utolsó kategória volt az, ami nem él.
3.Morfológia ami nem jól fejlődött, és eleve hibás
-fej eltéréses
-nyak eltéréses
-farok eltéréses.
Nálunk így nézték, csoportokra bontva mindent, remélem tudtam segíteni ezzel.
Tehát nálatok abból van sok, akinél a fejlődése során a feje nem jól fejlődött ki.
I.
nektek milyen volt az eredmény?
döbbenet ez az egész...mitől lehet ez...:(
Hát ez az, amit én sem találtam meg sehol, hogy ezen lehet-e javítani, és ha igen, akkor hogyan :(
Nálunk normál morfológiájú 48%, kóros morfológiájú 52%. Ha jól emlékszem ez határon belül van, szóval ezzel semmi baj nincs. Nálunk farokeltéréses van több...
Hát igen, nálunk legalább magyarázat a visszérsérv, meg a hormonok, de nálatok??? Nem értem...
I.
Hát sajnálom, hogy ennyit késett, de remélem ez azért nem rontotta el a kirándulásotokat! Az időzítés viszont olyan szempontból jó volt, hogy ott nem kellett azzal foglalkoznod, hogy megvan :)
Jól telt a nyaralás? Sikerült kikapcsolódni?
I.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!