Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Van olyan, aki karácsonyra...

Van olyan, aki karácsonyra nem várja?

Figyelt kérdés
[link]
2009. dec. 15. 13:14
 441/446 anonim ***** válasza:

Jaaj, nagyon cuki baba :) Látom szeret játszani :) Ha jól látom most volt a keresztelője? Nem szégyenlős a kép alapján :D

Gratulálok az első fogacskához, akkor nemsokára jön a többi is!

Éjszaka jól alszik?

2012. máj. 18. 13:13
 442/446 A kérdező kommentje:
szia!nálatok mizujs? hát sajnos nagyon rossz alvó. Már kezdek bezizzenni. Éjszaka bármit csinálnunk 4-5-ször felkel, mostanában átkéri magét hozzánk, de ott is csak forgolódik :(
2012. nov. 27. 11:12
 443/446 anonim ***** válasza:

Szia!

Július 21-én született Alina, szerencsére az alvókáját tőlünk örökölte, ugyanis 1,5 hónapos kora óta átalussza az éjszakát, este 8-kor elalszik, és reggel 7-kor kel fel :) Ennek persze az az ára, hogy nap közben összesen kb. 2 órát alszik 2-3 felvonásban, de inkább ez, minthogy éjjel kukorékoljon...

Nagyon jókedvű, vigyori baba, a család kedvence :)

Nem lehet hogy a vacsi nem elég tápláló neki? Mindenfélét eszik már? Más tippem nekem nincs, lehet ilyen időszaka van. Régóta nem alszik jól éjjel?

2012. dec. 13. 22:23
 444/446 A kérdező kommentje:

szia!NAGYON GRATULÁLOK!Szuper!!!Nagyon boldog vagyok, hogy sikerült és gyönyörű neve van!

Rájöttünk közben a felkelések okára, iszonyatosan száraz a levegő. Most szerzünk be egy jó kis párásító készüléket:)

Jó egészséget nektek és Nagyon Boldog Karácsonyt!!!!

2012. dec. 14. 18:38
 445/446 anonim ***** válasza:

Köszi :)

Bevált a párásítás? Remélem, és már szépen alszik éjszaka a nagyfiú. Mennyi idős is most? Ha jól sejtem, akkor majdnem másfél éves, ugye? Húúúú, akkor már nagy szívtipró lehet :)

Utólag is kellemes karácsonyt, és boldog új évet kívánok!!!

2013. jan. 6. 00:18
 446/446 A kérdező kommentje:
szia!háááát már óriási. Bár most majdnem 1 hónapja beteg, folyik az orra. Fulladásos rohammal, kórházzal indult, mára "csak" az állandó orrfolyás maradt, de emiatt tolódik a kötelező oltás. Ti hogy vagytok?
2013. márc. 6. 13:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!