Jaaj, nagyon cuki baba :) Látom szeret játszani :) Ha jól látom most volt a keresztelője? Nem szégyenlős a kép alapján :D
Gratulálok az első fogacskához, akkor nemsokára jön a többi is!
Éjszaka jól alszik?
Szia!
Július 21-én született Alina, szerencsére az alvókáját tőlünk örökölte, ugyanis 1,5 hónapos kora óta átalussza az éjszakát, este 8-kor elalszik, és reggel 7-kor kel fel :) Ennek persze az az ára, hogy nap közben összesen kb. 2 órát alszik 2-3 felvonásban, de inkább ez, minthogy éjjel kukorékoljon...
Nagyon jókedvű, vigyori baba, a család kedvence :)
Nem lehet hogy a vacsi nem elég tápláló neki? Mindenfélét eszik már? Más tippem nekem nincs, lehet ilyen időszaka van. Régóta nem alszik jól éjjel?
szia!NAGYON GRATULÁLOK!Szuper!!!Nagyon boldog vagyok, hogy sikerült és gyönyörű neve van!
Rájöttünk közben a felkelések okára, iszonyatosan száraz a levegő. Most szerzünk be egy jó kis párásító készüléket:)
Jó egészséget nektek és Nagyon Boldog Karácsonyt!!!!
Köszi :)
Bevált a párásítás? Remélem, és már szépen alszik éjszaka a nagyfiú. Mennyi idős is most? Ha jól sejtem, akkor majdnem másfél éves, ugye? Húúúú, akkor már nagy szívtipró lehet :)
Utólag is kellemes karácsonyt, és boldog új évet kívánok!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!