Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Van olyan, aki karácsonyra...

Van olyan, aki karácsonyra nem várja?

Figyelt kérdés
[link]
2009. dec. 15. 13:14
 421/446 anonim ***** válasza:

Hát nagyon sajnálom, hogy nem javult a helyzet a férjeddel :(

De együtt laktok még? Látsz még esélyt, hogy helyre jöjjön a kapcsolatotok?

Végülis hogy látod, a baba téma okolható mindezért, mármint onnan indult ki minden, vagy független ettől?

Munkaügyben várható valami új, vagy nem nagyon találsz állást? Bár a mai helyzetben nem könnyű egyáltalán.

2011. jún. 23. 23:19
 422/446 A kérdező kommentje:

hát ingadozik....néha nagyon jó együtt, néha borzalmas...még nem adom fel

pár napig dolgoztam egy multinál, de otthagytam (lehet erről írtam is)...van egy állás, ami lényegében a megszűnt pozícióm helyett van, azt pályáztam meg. Jó lenne elnyerni, meg jelentkeztem babyszitterkedni.

nem tudom miből indult, de azt hiszem rontott a helyzeten :(

2011. jún. 27. 15:06
 423/446 A kérdező kommentje:

sikerült az örökbefogadás!!!van egy 3 hetes kisbabánk!!!mi hoztuk el a kórházból!!!

férjem akar egy invitrot, de engem tökéletesen boldoggá tesz, hogy itt van ez a drága baba

Nálatok?

2011. szept. 8. 12:45
 424/446 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Én ugyan csak egyszer válaszoltam neked, de tiszta szívből gratulálok Nektek a babátokhoz!!! Jó egészséget a kis családotoknak!
2011. szept. 10. 19:32
 425/446 anonim ***** válasza:
100%

Jujj, nagyon nagyon gratulálok nektek, és sok boldogságot kívánok :))) Most annyira örülök a sikereteknek :)

Gondolom milyen édes a csöppség, kisfiú/kislány? Neve? Mióta tudtátok, hogy sikerült az örökbefogadás?

Akkor a férjeddel rendbe jött a kapcsolatotok ugye? Gondolom boldog az apuka is :) Azért szeretné megpróbálni a lombikot, mert még nem érzi teljesen sajátjának a bébit? Hidd el, meg fog ez változni, csak még szoknia kell a gondolatot, hiszen nálatok nem volt meg a babavárós 9 hónap, de majd belejön az érzésbe :D

Mi jövő hónapban megyünk lombikra, már minden vizsgálat megvan hozzá, receptek is a kezemben vannak, remélem, hogy nemsokára én is + hírekkel jövök majd :)

I.

2011. szept. 14. 19:53
 426/446 A kérdező kommentje:

pénteken közöltem vele, elegem van, válunk. Férjem kiakadt, mondta, hogy neeeee. Hétfőn év eleji munkaértekezletem volt, utána láttam, hogy hívtak. Visszahívtam az illetőt, aki közölte, hogy pénteken!!!! született egy kisfiú, akit nyíltan szeretnének örökbeadni, érdekel-e....elsírtam magam. Azóta minden happy. Férjem csodás apa, imádják egymást...ő igazából a kistestvéren gondolkozik :)

Drukkolok nektek nagyon!!!!!!

2011. szept. 14. 21:19
 427/446 anonim ***** válasza:
100%

Nem semmi sztori :)

Nagyon édi lehet, biztos úgy érzitek, hogy megérte küzdeni és várni rá :) A kistesón még ráértek gondolkozni, gondolom van elég újdonság most a picúrral, jaaaj, de jó nektek :D

Köszi a drukkot, ránk fér :)

2011. szept. 16. 22:09
 428/446 anonim ***** válasza:

Szia!

Mi van veled anyuka? :) hogy van a picike, szépen növöget? Jaj, annyira jó nektek, nemsokára itt a karácsony, már 3-asban :) Apuka megszokta már az új szerepet? :)

Úgy néz ki nekünk sikerült az 1. Lombik, szerdán megyünk uh-ra, már alig várom, remélem jó helyen van a mi kis prüntyikénk. A teszt már a beülti utáni 5. nap + volt :)

I.

2011. nov. 19. 18:32
 429/446 A kérdező kommentje:

jajjj gratulálok!!!minden rendben???

csodás a baba, édesen növekszik, gügyög, állandóan vigyorog. mindenki el van ájulva milyen csodaszép :)))lassan már jól meg is értjük egymást :)

2011. nov. 25. 20:43
 430/446 anonim ***** válasza:

Nagyon örülök, hogy ilyen szépen rendeződött a sorsotok, és már kis családként éltek :) Nagyon cuki lehet a kislegény, jaj de szeretnék már én is itt tartani.

Na de nem panaszkodom, mert megvolt az első UH, és 10 mm-es petezsákocskám van, két hét múlva kell menni kövire, addigra már szívhangnak is kellene lenni, remélem minden rendben lesz, már alig várom, hogy lássam. Csak megfáztam 3 napja, és féltem nagyon, de azt olvastam, hogy ha nincs lázam, akkor nem lesz baja, remélem így is lesz...

2011. nov. 26. 12:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!