Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Van olyan, aki karácsonyra...

Van olyan, aki karácsonyra nem várja?

Figyelt kérdés
[link]
2009. dec. 15. 13:14
❮❮ ... 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 ... ❯❯
 311/446 anonim ***** válasza:

Nagyon sajnálom B, hogy már megint nem sikerült, de hátha ez a hónap lesz a miénk :)

Én még mérem a hőmet, de lehet most kihagyok pár napot, mert kezdek besokallni.

Az átjárhatósági ügyben még nem jutottam elhatározásra, de lehet még várok vele. Csak nincs baj mindkettőnknél :(

Csütörtökön megyünk dokihoz, majd akkor beszélek vele erről is, meg akkor tudunk meg pontosabbat a párom eredményeiről is, remélem nem mond semmi nagyon rosszat, csak amit eddig is tudunk :)

I.

2010. ápr. 12. 14:03
 312/446 A kérdező kommentje:

Megvolt tegnap férjem vizsgálata, eddig minden ok...részletek jövő héten

én ma megyek a cisztám miatt, nagyon izgulok!!!!olyan jó volt ebben a hónapba, hogy tudtam nem kell görcsölnöm, mert antibiotikum mellett úgysem szabad teherbe esnem...

most mégis nagyon félek.....remélem belemegy a doki a hsg-be....bízom benne, hogy ez a baj és utána sikerül a baba

2010. ápr. 15. 09:20
 313/446 anonim ***** válasza:

Képzeljétek mi történt :(

Először a görbém:

[link]

Ma vagyok a 9. dpo-n, és délután, amikor hazaértünk a dokitól megjött :( Semmi előjele nem volt, nem fájt a hasam, semmi, és bocsi a részletességért, de amikor voltam pisilni, és megtöröltem, akkor a Wc papíron egészben volt egy kupac élénk piros valami, és így egybeállt az egész. Nekem ilyen még sosem volt... Tegnap 38,5 fokos lázam volt, meg ma is hőemelkedésem, úgyhogy gondolom az miatt jött meg hamarabb. És nem vagyok biztos benne, hogy nem voltam babás, mert ilyen egybeálló dolog eddig sosem jött még, és a görbém is tök más volt, mint eddig, és már abból is azt sejtettem, hogy most összejött. Tesztelni holnap reggel akartam, a 10. dpo-n, de sajna már nem kell :(

Na meg nekem a 13. dpo-n szokott megjönni, úgyhogy nagyon korán jött meg most :(

Szerintetek is lehet hogy baba lehetett, csak a betegség miatt elment? Annyira elegem van :(

Kérdező majd feltétlen írj, hogy mit mondott a doki a cisztáról, remélem már nincs meg, na meg a párod eredményeit is írd majd meg :)

I.

2010. ápr. 15. 18:00
 314/446 A kérdező kommentje:

szia!nagyon sajnálom...szerintem elképzelhető, hogy babás voltál:(( lehet a szervezeted ezért reagált lázzal:(((

nekem eltűnt a cisztám...ami jó és rossz is...jó, mert minden ok elvileg, rossz, mert nem tb-re csinálja a magándokim az átjárhatóságit....először tökre örültem amikor mondta, hogy jó, majd akkor júniusban megcsinálja itt a rendelőben...ááá mondom szuper: nincs várakozás, normális körülmények, kedves doki...aztán leesett, hogy így viszont én fizetek mindent: eszközöket, még a katétert is (am meg minek??)....nem tudom mi legyen. ráadásul a doki azt mondta, hogy alap inszemet meg tud csinálni...de ezt elvileg a tb támogatja....erre nekem nincs pénzem:((( szerintem az átjárhatóságiban benne vagyok...de utána meglátjuk mennyit fizetek...jajaj pedig annnyira kéne a pénz a sulira.

szerinte amúgy pszichológushoz kéne mennem, mert lehet azért nem esek teherbe, mert félek az újabb kudarctól (megint elhal a terhesség)...nem tudom...de talán először hormont kéne nézni, meg hogy van.e normális tüszőm....

az átjárhatóságit ultrahanggal csinálja, mert az úgy "nem annyira fáj".. aha köszi

2010. ápr. 16. 09:18
 315/446 A kérdező kommentje:

http://www.youtube.com/watch?v=aZaNaXRc12E

íme a hsg...és a ketéter

2010. ápr. 16. 09:54
 316/446 A kérdező kommentje:
csajszik mizujs?
2010. ápr. 19. 21:05
 317/446 anonim ***** válasza:

12. napon vagyok, megint kezdődik az ovutesztelés.. már kivagyok tőle, de sajna a párom sokat utazik és így tudnom kell mikor időzítsünk...

Veletek mi újság?

B.

2010. ápr. 20. 09:12
 318/446 anonim ***** válasza:

Én is belefáradtam már az egészbe, már nem mérem a hőmet, nem foglalkozok ezzel, egy kicsit sok volt már a dokikból, vizsgálatokból. Szerintem ovutesztelni sem fogok, bár a férjem erősködik hogy de, csináljam, de nekem nagyon sok volt az utóbbi 1-2 hónap, most érzem, hogy le kell állnom a baba témáról, mert túl sok energiám ment el erre :(

Mondjuk el akarok menni egy másik dokihoz, aki esetleg ember módjára bánik velünk, és válaszol is a kérdéseimre, de azt is elnapolom, most tényleg kivagyok. Kell legalább 1 hónap, hogy hanyagoljam a témát.

Ti mentek mostanában dokihoz, lesz valami vizsgálat?

Kérdező: mikor lesz meg a párod eredménye?

I.

2010. ápr. 20. 13:02
 319/446 A kérdező kommentje:

holnap eredmény!!

de én is tiszta depi vagyok!!a munkahelyemen már búcsúztatnak, de még nincs másik munkám (főnököm kiakadt hogy megint beteg voltam és közölte, hogy tanítsak be valakit)...egész nap tiszta depresszió vagyok, robban a fejem...nem tudom mit csináljak..most kéne, hogy jöjjön a gyerek, mert akkor megmaradna a munkaviszony, de ez nálunk nem így működik sajnos:(( nekem is elegem van!totál!!mindenki azt kérdezi, hogy biztos akarjuk most ezt a cécót? miért nem várjuk meg, amíg állást váltok, belerázódok...de hova várjak már??és a kedvencem: de hát te még fiatal vagy....ha 28évesen nem megy, 30 évesen fog? :(

2010. ápr. 20. 20:02
 320/446 anonim ***** válasza:

Húú, már nagyon várom, feltétlen írd meg az eredményeiteket, addig is drukkolok, hogy minden rendben legyen :)

De most akkor azért rúgnak ki, mert sokat voltál beteg??? Ez elég durva... Hát elhiszem, hogy magad alatt vagy, ez már tényleg nem hiányzott :(

Én is kiakadok az ilyenektől, hogy ej, ráérünk arra még, pedig könnyebb sose lesz a babagyártás, csak egyre nehezebb, és ha most sem megy, akkor mégis mit gonolnak??? Grrr...

I.

2010. ápr. 21. 17:50
❮❮ ... 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!