Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Van olyan, aki karácsonyra...

Van olyan, aki karácsonyra nem várja?

Figyelt kérdés
[link]
2009. dec. 15. 13:14
❮❮ ... 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 ... ❯❯
 271/446 A kérdező kommentje:
Képzeljétek, most beszéltem egy szülésznővel, aki meddőségi központban dolgozik és azt mondta, hogy van egy újfajta teszt (25 ezer), amikor a spermiumokat a női szervezethez hasonló táptalajra teszik és kiderült, hogy habár a spermium szuper, az esetek nagy százalékában mégsem tud kapcsolódni a petesejthez és így 0% esély van a spontán teherbeesésre. Ilyen esetben azonnal lomikoznak
2010. márc. 23. 14:15
 272/446 anonim ***** válasza:

Hát ha most ennyire aktívak voltatok, akkor hidd el, elég lesz ez ahhoz, hogy esély legyen a babára. A hasad nem szokott fájni ovukor? Mert akkor még az is támpont lehetne... Remélem ez a nagy lelkesedés meghozza az eredményt, és 2 hét múlva pozit tesztelsz!!!

Nekem ma reggel megjött, tehát tényleg akkor volt ovu, amikor beteg voltam, és nem éreztem semmit, és azt hittem, hogy még nem lesz :) Tehát tényleg semmi esélyünk sem volt ebben a hónapban, mert 1 nappal később szexeltünk. Na de majd most beleadunk mindent :) Szedetek a férjemmel C, E vitamint, meg MacaVibét, remélem megteszi a hatását, és kicsit jobb és több emberkéje lesz :)

B hol vagy, mi van veled?

I.

2010. márc. 23. 15:27
 273/446 A kérdező kommentje:
ma is pozitív...nem tudom miért....férjem meg vidéken:(
2010. márc. 23. 18:21
 274/446 anonim ***** válasza:

Ez már a 4. nap, hogy + az ovuteszt? És mind a 4 napon egyformák voltak a vonalak, vagy erősebb a kontrollcsík?

Én úgy tudtam, hogy max 2 napig szokott az ovuteszt ténylegesen + lenni, nem tudom, hogy mi lehet nálad, hogy ilyen sokáig az.

Mikor mész dokihoz? Lehet megkérdezhetnéd, hátha tud valamit mondani.

I.

2010. márc. 23. 19:15
 275/446 anonim ***** válasza:

Itt vagyok csajok.. Hosszúhétvégén voltunk a párommal.. gondoltam hátha így elterelődik a gondolatom és akkor lesz ovum, de mikor hazajöttünk tegnap akkor lett + az ovuteszt:-(( murphy törvény, na nem baj, még ma is belehúzunk.

Nem túl jó, ha sokáig pozi az ovuteszt, az vmi hormonproblémára utal.. menj el vérvételre..

B.

2010. márc. 24. 09:24
 276/446 A kérdező kommentje:
Csütörtükün megyek nődokihoz, holnap pedig autoimmun vizsgálatra. Már kiakaszt totál, hogy mindig van valami:(
2010. márc. 24. 12:00
 277/446 anonim ***** válasza:

Hát elhiszem hogy kiakadsz a sok vizsgálattól.. mi az az autoimmunk vizsgálat?

Én sem tudom eldönteni, hogy melyik szarabb, amikor találnak vmit esetleg vagy amikor minden rendben és mégsem jön a baba..

B.

2010. márc. 24. 13:14
 278/446 anonim ***** válasza:

Hát lányok, nekem elegem van. Tegnap jött meg, amit már írtam is, de nem erősen, csak olyan normál volt, aztán este erős lett, de reggelre már gyengült, és most már semmi... Én ez nem értem :( Másfél napos mensi :(

Remélem még lesz valami, mert ezt kétlem, hogy normális. A hőm sem ment le rendesen még...

B remélem jól sikerült a hosszú hétvége, most még nosztalgiázzatok egy kicsit a hétvégéig :) Mindent bele, én drukkolok!!!

Kérdező majd írd meg, hogy ma mi volt az ovuteszten. Sajnálom a vizsgálatokat, de hátha kiderül valami.

Hát mivel én már tudom, hogy milyen az, amikor nem tudod, hogy van-e baj, meg azt is, hogy tudod hogy van baj, ezért elmondhatom: egyik sem jobb. Ha nem tudod, akkor reménykedsz, hogy most hátha összejött, és nagy-nagy csalódás minden hónap. Most meg, hogy tudom, hogy hol a hiba, nem látom a végét, hogy mikor lesz egyáltalán több esély a babára :(

Ja, hétfőn megkaptam a hormoneredményeimet. A ciklus 15. napján vettek vért, ovu a 17. napon volt valószínűleg. Az LH hormonom 23.4 lett, amire azt mondta a doki, hogy magas. De ezt én nem értem. Nem pont az LH az, amit az ovu teszt mér? Mert akkor miért magas ovu előtt 2 nappal, ha egyszer pl a vaterás ovuteszt 20-as érzékenységű, tehát az felett +?

Szerintetek??? Hülyeségeket beszélek?

I.

2010. márc. 24. 18:14
 279/446 anonim ***** válasza:

Nem értem hogy miért a 15.napon küldött vérvételre, 3.on és 21. nap kellene menni, ekkor látna helyes eredményt, hogy mi van a ciklus elején és mi változik ovu után..

B.

2010. márc. 24. 19:01
 280/446 anonim ***** válasza:

Hát mikor ott voltunk meg sem kérdezte, hogy hanyadik napon vagyok, csak rögtön küldött vérvételre. Mikor az eredményt látta, akkor mondta, hogy magas az öszrogén meg az LH, és akkor mondtam, hogy ez 2 nappal ovu előtt volt, akkor elkezdte magyarázni, hogy akkor az ösztrogén ezért magas... Pár perc múlva meg mondta, hogy az Lh magas, és majd erre még visszatérünk. Én ezt most tényleg nem értem :(

I.

2010. márc. 24. 19:21
❮❮ ... 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!