Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Van olyan, aki karácsonyra...

Van olyan, aki karácsonyra nem várja?

Figyelt kérdés
[link]
2009. dec. 15. 13:14
❮❮ ... 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 ... ❯❯
 231/446 anonim ***** válasza:

Nekem elég gyatra a görbém, ugyhogy az esélytelenek nyugalmával várakozok.

B.

[link]

2010. márc. 4. 16:16
 232/446 anonim ***** válasza:

B: teljesen jó a görbéd, ne add fel! Ez még ugyanúgy lehet babás, mint nem babás, szépen felment a hőd, jókor voltatok együtt, úgyhogy semmi nincs veszve :) Reméljük pár nap, és + lesz a teszt ;)

Kérdező: ne stresszeld magad azon, hogy tavaly mi volt, előre nézz, és folytasd amit eddig, hogy nem foglalkozol sokat a babatémával. Szerintem ez a legjobb, amit tehetsz, hiszen azon túl, hogy szerelmeskedtek, nem tehetsz semmit az ügy érdekében, az meg, hogy aggódsz, nem segít semmit, csak a lelkednek nehezebb.

Tudom, ezt pont én mondom, aki ugyanúgy kétségbe tud esni, mint most te, de aztán belátom, hogy semmi értelme, csak magamat kínzom vele.

A másik kérdésedhez sajna nem tudok csatlakozni, mert nekem hónap vége fele fog megjönni, de azért bekukkolok oda...

I.

2010. márc. 4. 23:07
 233/446 A kérdező kommentje:
nekem megjött:( belázasodtam és ráz a hideg, állandóan a bőgés kerülget:( elkezdem az avivát
2010. márc. 5. 09:04
 234/446 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező, szerintem gyorsan válts nézőpontot, keress vmi mást, ami boldoggá tesz az életben, mert már nagyon rágörcsölsz. Tudom, hogy milyen ez, mert én is voltam így, de ezen túl kell gyorsan jutni, mert bele lehet dilizni.

B.

2010. márc. 5. 09:46
 235/446 anonim ***** válasza:

Sajnálom, hogy megint nem sikerült, de ne sírj, azzal nem oldasz meg semmit. Osztom B. véleményét, kapcsolódj ki, ne is foglalkozz a baba témával. Ezt nem lehet sokáig csinálni, ha ennyire rágörcsölsz, ki fogsz készülni teljesen.

Én ebben a hónapban nem olvasok itt semmi kérdést, csak itt szoktam nektek válaszolgatni, nem nézek semmi babás oldalt, nem foglalkozom az egésszel, csak a hőt mérem azt is muszájból, kell a dokinak. Sokat olvasok inkább,meg jön a jó idő, lehet majd kertészkedni, sétálgatni, ilyesmik, és neked ott a cuki kutyusod is, ami nekem sajna nincs, és nem is lesz, pedig nagyon szeretnék, úgyhogy foglalkozz vele sokat. Sokkal jobban érzem magam, mint mikor a baba téma foglalkoztatott állandóan.

Mondjuk tegnap volt a 10 éves évfordulónk, úgyhogy azzal is el voltam foglalva mostanában, sütöttem dobostortát, a díszítésen agyaltam, öntöttem ki csokiból szivecskéket, tök szép lett :)

A baba úgy is akkor jön, amikor itt az ideje, ha bedepizel előtte, azzal csak ártasz, de tényleg. És egy picúrnak nyugis anyuka kell, nem depis :)

I.

2010. márc. 5. 14:13
 236/446 A kérdező kommentje:
Hát...igazából eddig nem is foglalkoztatott a téma...csak a február miatt (meg a tavalyi terhesség...) ez újra előhozta belőlem a depit....eddig annyira jól viseltem, de a tegnap iszonyat volt....megint összevesztem a férjemmel a szex miatt (vagyis annak hiánya miatt)....de ma már jobban vagyok....mindjárt megyek ki az egyetemre és ideje lefogynom....talán a férjem is jobban akar majd és a közérzetem is jobb lesz. 9 éve vagyunk együtt és sajnos 20 kilót szedtem föl..ez akár oka is lehet a "meddőségnek"....itt az ideje az életmódváltásnak... Kertünk amúgy sajnos nincs, de a teraszt imádom és már alig várom, hogy kint ücsöröghessek a kutyussal....őt imádom, de sajnos más azért, mint egy baba
2010. márc. 6. 07:12
 237/446 anonim ***** válasza:

Azt hittem a szex probléma már megoldódott, hogy nem tudja, hogy mikor "kell" együtt lennetek. Ezek szerint még mindig nem sikerül valami sokszor összehozni?

Én is elkezdtem fogyózni, vagy legalábbis sportolni. Van itthon elliptikus trénerem, azon tekerek 40 percet, aztán még tornázok 30at hetente legalább 4szer. Ez az elhatározás, remélem sikerül minél jobban betartani. Na meg nekünk bazi nagy kertünk van, az egész telek 2400 m2, ebből lejön a ház, szóval még így is marad elég sok, kb. 2100 m2, amit rendben kell tartani, úgyhogy most lesz mivel lefoglalni magam...

Én a tornázást 1-2 hete csinálom, de máris jobban érzem magam, szerintem neked is segíteni fog, na meg persze a tanulás is lefoglal majd kellőképpen :)

Tudom én, hogy a kutya nem olyan, mint egy baba, de hidd el, én sokat adnék azért is, ha kutyám lehetne :(

Drukkoljatok értünk hétfőn, akkor derül ki, hogy a páromnak milyen az eredménye, már nagyon izgulunk.

I.

2010. márc. 6. 13:42
 238/446 A kérdező kommentje:

drukkolok!!!nekünk még nem volt ilyen vizsgálat....nem erőltettem a dolgot, a doki sem, mivel egyszer már összejött...majd meglátjuk

REmélem végre sikerül valamelyikünknek

2010. márc. 7. 09:43
 239/446 anonim ***** válasza:

Nekem sajnos megjött lányok, ugyhogy még találkozunk..szerecsére rengeteg dolgom van, ugyhogy elfoglalom magam. Ebben a hónapban meg vérvétel.. utána hsg..

B.

2010. márc. 8. 09:10
 240/446 anonim ***** válasza:

Sajnálom B, hogy megjött, talán a kövi hónap sikeresebb lesz.

Nekem sincsenek jó híreim, ma ugye voltunk az eredményekért. Röviden összefoglalva: a párom eredménye elég rossz lett, két hét múlva megint kell menni mintaadásra, aztán csinálnak neki uh-t, meg hormonvizsgálatot.

Nekem meg gyulladásom van, ma vettek vért hormonvizsgálathoz (már megint, mert kicsit magas a tesztoszteron), aztán ha minden megvan, akkor jön a hsg :(

Ti voltatok már ilyenen? Mennyi ideig kell kórházban lenni?

Egy a lényeg, ilyen spermaeredménnyel elég esélytelenek vagyunk, vagy legalábbis igen kevés az esélyünk :(

Na de hátha lehet javítani valamit gyógyszerrel...

I.

2010. márc. 8. 18:08
❮❮ ... 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!