Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Van olyan, aki karácsonyra...

Van olyan, aki karácsonyra nem várja?

Figyelt kérdés
[link]
2009. dec. 15. 13:14
❮❮ ... 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 ... ❯❯
 211/446 A kérdező kommentje:
sikerült:) na még holnap is jó lenne
2010. febr. 19. 08:00
 212/446 anonim ***** válasza:

Húúúú, szupi! Ügyi vagy! Ezek szerint igen nagy esély lesz ebben a hónapban, hogy babás legyél!De nem mondtad el neki, hogy + az ovu teszt, ugye?

Én mára így alakultam:

[link]

Ovu a 20. napon volt, rosszul húzta be a gép...

B feltennéd a görbédet? Kiderült már mikor volt ovud?

I.

2010. febr. 19. 13:40
 213/446 anonim ***** válasza:

Ez a hónap abszolút nem volt egyértelmű nekem, a vaterás teszt egyáltalán nem jelzett semmit, a dm-es viszont igen..ugyhogy szerintem ez a hónap nem igazán sikeres.

[link]

B.

2010. febr. 19. 15:44
 214/446 anonim ***** válasza:

Mármint a vateráson nem is volt semmi csík, vagy csak nem volt elég erős?

És a dm-esből melyiket vetted? Kövi hónapban én is kipróbálok egy más fajtát, nem csak a vaterásat, hátha az rendesen erős csíkos lesz, mert a vaterás nem igazán szokott egyforma lenni.

Hát a görbéd alapján én meg nem tudnám mondani, hogy mikor volt ovud, vagy hogy volt-e egyáltalán. Ha volt, akkor talán szerdán, de tényleg nem tudom, elég kacifántos lett ez.

I.

2010. febr. 19. 15:52
 215/446 A kérdező kommentje:
Hát én egyelőre totál ki vagyok borulva. A főnököm megtudta, hogy szeptembertől suliba akarok menni és otthagyom a munkát, ezért totál rámszállt, hogy nem vagyok csapattag, nem lehet rám számítani....de addig még majdnem fél év van...hihetetlen milyen emberek vannak
2010. febr. 20. 07:04
 216/446 A kérdező kommentje:
tegnap olyan gyomorgörcsöm volt egy lecseszés miatt (ami szintén erről szólt), hogy muszáj voltam gyógyszert bevenni amikor hazaértem...remélem nem ártottam vele a teherbeesés dolognak......
2010. febr. 20. 07:05
 217/446 anonim ***** válasza:

Hát ez elég durva, hogy lehet ilyen a főnököd. És akkor mit szólt volna, ha azt jelentetted volna be, hogy babás vagy??? Hogy minek csináltál gyereket, a csapatba ez nem fér bele???

Szerintem meg érthető, hogy suliba mész, manapság már minél több képesítésed van, annál jobb, több esélyed van normális munkát szerezni. Ezt ő is megérthetné...

Az meg a másik, hogy ha te tanulni szeretnél, akkor neki semmi köze hozzá, hogy mit csinálsz, az a lényeg, hogy neked jó legyen!

A gyógyszerrel tuti nem ártottál, mivel még csak most volt ovud, a baba még nincs kapcsolatban a te szervezeteddel, mivel még nem ágyazódhatott be, úgyhogy nyugi, legalább ez miatt ne idegeskedj.

I.

2010. febr. 20. 10:06
 218/446 anonim ***** válasza:

mi újság csajok? Kedves I. hogy vagy? te lassan tesztelhetsz nem?

Nekem késői ovum volt, a 22 napon, úgyhogy eltolódik a ciklusom.

[link]

B.

2010. febr. 27. 10:05
 219/446 A kérdező kommentje:

Nektek mizujs? nekem szurkálódás

a pozitív ovuteszt után voltunk csak együtt

2010. febr. 27. 10:57
 220/446 anonim ***** válasza:

Nekem sajna már hétfőn megjött, a görbém pedig olyan szép volt (ovu 20. napon):

[link]

Hétfőn voltunk a párommal vizsgálaton, az eredményekre két hetet kell várni.

Örülök B, hogy kihúztad az ovut, így látom pont időben sikerült együtt lennetek :)

Remélem nektek sikerült ez a hónap, ha már nekünk megint csalódni kellett...

Mikor teszteltek leghamarabb?

I.

2010. febr. 27. 18:46
❮❮ ... 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!