Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Van olyan, aki karácsonyra...

Van olyan, aki karácsonyra nem várja?

Figyelt kérdés
[link]
2009. dec. 15. 13:14
❮❮ ... 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 ... ❯❯
 181/446 A kérdező kommentje:

38.napon megjött:(

két hónapja tök normális hosszúak voltak a ciklusaim, korábban kb 40 nap (magas prolaktin)...most pedig gondolom azért, mert átálltam homeopátiás szerre

2010. febr. 2. 08:11
 182/446 anonim ***** válasza:

Óóóó, sajnálom, pedig már reménykedtem, hogy neked sikerült, ha ilyen sokáig nem jött meg.

Mit is mondhatnék, új hónap, új remény. Na mondjuk én már nagyon unom ezt, lassan már egyáltalán nem reménykedek. Most elkezdjük a vizsgálatokat, aztán meglátjuk mi lesz. Csütörtökön megyek uh-ra megnézni, hogy érnek-e szépen a dolgok ott bent, meg ilyesmik. Remélem nem találnak semmi rosszat :)

Te a Clostyt szeded ebben a hónapban is? Hány hónapja szeded? Párod kaphatóbb az együttlétre így, hogy nem tudja mikor "kell" együtt lenni?

B! Veled mi van? Vannak jó híreid nekünk?

I.

2010. febr. 2. 13:02
 183/446 anonim ***** válasza:

Sajnos nincs jó hírem, vasárnap megjött.. elvileg valentin nap lesz ovum, most számoltuk a párommal, mert el kell utazni egy hétre..Lehet hogy pont rosszkor..mivel lehetne előrébb hozni az ovut??

B.

2010. febr. 2. 15:18
 184/446 anonim ***** válasza:

És ahova elutaztok, ott semmi esély egy kis szexre???

Hát én nem tudom mivel lehetne előrébb hozni, ezt én is szeretném tudni :) Eddig teáztam, de csak később lett ovum tőle, a torna sem hozta nekem előre, szóval tényleg passz, de ha megtudsz vmit szólj, ez érdekel, bár kétlem, hogy van olyan praktika, amivel korábbra lehet hozni az ovut.

Én meg tök várom már a csütörtököt, mert mint írtam, akkor megyek uh-ra. Az lesz a 14. napom, remélem egy 15mm-es tüsző lesz már, mert azt olvastam, hogy naponta 1-2 mm-t nő, és 20 fölött pedig már tüszőrepi lehet. Mivel a 18. napon szokott lenni pé, ezért saccolom olyan 15 mm-re, hogy annyinak kéne lennie. Szerintetek is jól agyalok? :)

Ti voltatok már peteérés figyelő Uh-n? Milyen eredményeitek lettek?

I.

2010. febr. 2. 15:52
 185/446 anonim ***** válasza:

Sajnos csak ő megy egyedül, ugyhogy nagyon remélem hogy nem fog késni az ovum.. a teák nekem is nagyon kitolták, az avivára kiváncsi leszek, majd ebben a hóban kiderül.

Biztos hogy nőtt már sokat a tüsződ, én kétszer voltam uh-on, volt már 20 mm-es is, másnap repedt meg..

B.

2010. febr. 4. 09:27
 186/446 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Mi a helyzet veletek?

Hát voltam Uh-n, kár volt, csak bőgtem egész délután. A 14. napon voltam, és összvissz egy 10,7 mm-es tüszőm volt :( Nem hiszem, hogy ebből bármi is lesz... Ja, és a nyálkahártyám is csak 4,7 mm volt, szóval az is elég gyér.

Pénteken megyek vérvételre hormonokat nézni, de lehet, hogy addig még ovum sem lesz, ha lesz egyáltalán ebben a hónapban, úgyhogy nem sok mindent van nézni rajta...

Hát mindegy, majd lesz vmi, de ez a hónap szerintem elúszott...

Ti a Clostyt miért kaptátok? Egyáltalán nem volt pé-etek, vagy csak ilyen lassan nőtt, mint nekem?

I.

2010. febr. 8. 17:10
 187/446 A kérdező kommentje:

nagyon sajnálom

clostyt azért szedtem, mert nem estem teherbe hónapok óta és peteérésem sem volt..első hónapban segített, de nem estem teherbe...utána semmi...

amikor néztek multrahangon nekem csak 8mm volt a 14. napon...hát igen....hetek óta nem voltam dokinál...elegem lett.....1 éve estem teherbe...pont februárban tavaly.....de rég volt

2010. febr. 8. 20:43
 188/446 A kérdező kommentje:
nem találom az avivát....honnan szedhetem le?
2010. febr. 8. 21:19
 189/446 anonim ***** válasza:

Nekünk is ez a 13. hónap, szóval mi is tavaly februárban álltunk rá a baba témára :( Sajnálom, hogy Ti is ilyen régóta szeretnétek babát, és nem jön össze.

Nekem kb. holnap lesz ovum, mert fáj a hasam, meg a nyákom is olyan. Ezt viszont nem értem: megnőhetett ez már akkorára 5 nap alatt, hogy ovum legyen? Vagy akkor miért vannak a jelek? Az érzés ugyanolyan, mint az előző hónapokban, szóval akkor viszont lehet hogy sose volt pé-em???

Jááááj elegem van, nem értem. De a hőm mindig felment, akkor csak kellett lennie, nem? Vagy mindig ilyen csökött kis izé lehet, és azért nem is sikerül babásnak lenni?

Na még nem is mondtam: megint mérnem kell a hőmet, hogy ha megyünk kivizsgálásokra, akkor görbét is tudjak vinni. Na ezen sem igazodok ám ki, pedig nem 2 hónapig mértem előtte. Magasabb az alaphőm.

Teljesen összekuszálódott bennem minden ezek szerint :(

Aviva torna:

Így tudod letölteni: Ingyenes, aztán Nem élek vele, aztán Letöltés :)

I.

* Automatikusan eltávolított tartalom.
2010. febr. 9. 12:43
 190/446 A kérdező kommentje:
nem sikerült letölteni:( vmiért nem működött
2010. febr. 11. 07:57
❮❮ ... 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!