Azt hittem Te is pár nap múlvára nem várod, azt írtad, hogy 24-én nem kellene megjönnie.. Vagy azóta vannak valami fejlemények, és később volt ovud?
Jaaaj, én is mennyire szeretnék egy kutyit, de a párom nem engedi, azt mondja érjem be a két papagájjal :( De ezekkel nem lehet csinálni semmit ;)
I.
Hát nekem természetesen megint megjött, pénteken. De csak 2 napig volt meg, már másodszor. Nem értem, hogy miért ilyen rövid ideig van meg, ez a két hónap előtt mindig 5 napig volt meg. Szerintetek sem normális, ha 2 napig van meg, ugye?
Mikorra nem várjátok? Teszteltek majd előtte?
I.
sajnálom.. majd a február sikeres lesz hidd el.
Én vasárnapra nem várom, semmit nem érzek, semmi tünet, de már nem is érdekel. elkezdtem szedni a foreveres vitaminokat, csodákat hallottam róla. nem próbáljátok ki?
B.
Én most nem szedek semmit, ha jönni akar a baba, jön így is, ha meg nem, akkor fejen is állhatok :) A 14. napon megyek uh-ra peteérést nézni, aztán a 24. nap körül hormonvizsgálat, aztán meglátjuk.
Egy valamit teszek az ügy érdekében: aviva tornázok. Előző hónapban csak kétszer csináltam, most viszont az elejétől fogva.
B tőled kérdem, mivel Te is írtad, hogy elkezdted ezt a tornát: az egyszerű gyakorlatból mind a 18-at meg kell csinálni, vagy ha a fél órába csak 10 fér bele, akkor abba lehet hagyni? Eléggé bénázok még, és a 10 gyakorlat is 3/4 óra volt, úgyhogy nem csináltam akkor tovább, és nem tudom így ér-e valamit???
I.
hát én a dokit kerülöm most
Megvettétek az aviva könyvet???vagy netről???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!