Igen, én már két napja egy kiskanállal ettem este..+ almaecet, de az vmi borzasztó...
Boldog Új Évet lányok! Jövőre találkozunk és mindannyiunknak sikerül majd meglátjátok!! Méghozzá januárban.
Ma megyünk megnézni a kiskutyát! :)
de az ovutesztem pozitív, ami furi, még nagyon korai, bár dupla clostylbegitet szedek....férjemnek nem szóltam... :)
én is drukkolok mindenkinek
BUÉK
Gratula a kutyihoz, és utólag is Boldog Babás Új Évet!!! Remélem tényleg az lesz mindhármunknak :)
Milyen fajta kutyus? Van már neve? Mennyi idős? Én nagyon szeretem a kutyikat, de a párom egyáltalán nem, régen még hozzájuk sem ért, nemhogy neki legyen, mostmár addig eljutottunk, hogy ha gyerek lesz, és ő szeretne, akkor lehet majd egy kutyink ;)
Ilyen hamar pozi az ovuteszt??? Akkor a gyógyinak megvan a hatása rendesen. Hanyadik napon vagy most pontosan? Jól tetted, hogy nem szóltál, így legalább nem frusztrálja a párodat a dolog :)
I.
26-án jött meg...nem is nézem most már...azóta nem voltunk együtt...
A kutyus bichon havanese:) hosszas rábeszélés kellett, hogy megvegyük, mert elég drága, de irtó cuki:)
Megnéztem milyen kutyi is ez, és nagyon édi! Milyen színű? Kezdi megszokni már az új helyet?
A baba témával hogy álltok, ovu, stb?
Nekem elég fura, mert ma az ovumikim páfrányos, tegnap meg "tocsogtam" meg fájt a hasam, pedig még csak a 15. napon voltam. Mostanában a 18. napon szokott lenni ovum, ilyen korán sose. Most mi lehet??? Ovu tesztelni meg elfelejtettem tegnap, úgyhogy rejtély :)
I.
de legalább együtt voltatok? hátha elkaptátok.
Egyébként én a 8. napon vagyok és ma már éreztem a petefészekszúrkát, uhogy nekem is hamarabb lesz jóval ovum. Bár a párom szombaton jön haza, ugyhogy addig ki kell húznom:-)))
B.
Hát az úgy volt, hogy tegnapelőtt voltunk együtt, meg ha minden jól megy, akkor ma is belehúzunk. Remélem az jó lesz még, szerintetek?
Húú, az már necces, ha érzed, nekem a fájás max 1-2 nappal előtte szokott lenni, reméljük nálad van még pár nap, és a szombati akciózás még belefér :)
I.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!