Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Van olyan, aki karácsonyra...

Van olyan, aki karácsonyra nem várja?

Figyelt kérdés
[link]
2009. dec. 15. 13:14
❮❮ ... 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 ... ❯❯
 111/446 anonim ***** válasza:

Sajnálom hogy nem sikerült, sajna nekünk sem, de sebaj..majd 2010-ben.:-) Nem szabad feladni. A párom már volt vizsgálaton, szerencsére nála minden rendben, nekem is van peteérésem és mégsem sikerül... ez a szörnyű.. Február végén átjárhatósági és utána beültetés.. Neked kedves előző miért lombik rögtön? Mióta próbálkoztok?

B.

2009. dec. 27. 11:37
 112/446 A kérdező kommentje:

kb 2 éve, de februárban sikerült, csak elhalt a terhesség

a lombik persze nem a következő amit megpróbálunk, remélem eddig el sem jutunk

első körben ma bevettem 2 szem clostylbegitet....meglátjuk

2009. dec. 27. 17:36
 113/446 anonim ***** válasza:

Úgy látom már megint hárman maradtunk, mind a régi csapatból, ugye?

Hát sajnálom, hogy egyikünknek sem jött össze, de remélem a jövő év már babát hoz mindhármunknak :) Van kedvetek kövi hónapban is összejönni? Megint lehetne egy közös kérdésünk :) Nekem legalábbis jó megbeszélni ezt a témát mással, a páromat ezzel nem akarom "zavarni", nehogy túlságosan a lelkére vegye, értitek...

Így is kezd depis lenni, mert megemlítettem, hogy őt is vizsgálják majd, de persze belement, csak hát tudjátok...

I.

2009. dec. 27. 19:00
 114/446 A kérdező kommentje:
egyetértek...most azt sem fogom elárulni neki, hogy mikor ovulálok...remélem kibírom. és majd csak utána keresem meg a nőgyógyászt
2009. dec. 27. 20:07
 115/446 A kérdező kommentje:
amúgy arra gondoltatok már, hogy ha ebben a ciklusban fogan meg a babánk, akkor 2009-nek számít? :) hiszen a ciklus még idén kezdődött...szóval....még idén összejöhet:)
2009. dec. 27. 20:59
 116/446 anonim ***** válasza:

Igen, a párommal én sem nagyon akarom ezeket megbeszélni, nehogy elkezdje fusztrálni ez a téma..maradjon meg csak ez női dolog. Holnap sajnos megjön, mert de jöv hóban találkozunk és remélem a 2010 a mi évünk lesz.

B.

2009. dec. 29. 09:07
 117/446 A kérdező kommentje:
na majd tényleg ebben a hónapban....csináltam klassz táblázatot, amiben mindenfélét lehet vezetni (kiv. a hőt, azt most kihagyom) és csináltam az ovuteszteknek is egy papírt, ahová szépen felragasztgatom őket..... de amúgy már nem is görcsölök a baba dolgon...most próbálok készülni majd a féléves vizsgáimra, utána felvételi egy másik egyetemre.... talán ez eltereli a gondolataim+le kell adnom 15 kilót
2009. dec. 29. 14:45
 118/446 anonim ***** válasza:

B. neked még meg sem jött??? Akkor hogyhogy ennyire lemondóan írtál erről a hónapról?

Ahh, nekem is fogynom kellene, de erre nem a karácsony környéke a legjobb időpont ;)

Nem tudom tudtok-e segíteni, de hogy megy a spermavizsgálat? Na nem a folyamat érdekel, hanem hogy arra be kell jelentkezni magunktól, vagy a nőgyógyi ad beutalót?

2009. dec. 30. 17:01
 119/446 anonim ***** válasza:

B. vagyok. Azért mondtam le, mert a párom sajna akkor utazott el, amikor az ovum volt, ma meg megjött.. de mától méhpempős mézet eszek, elkezdtem nézegetni az avivatornát, ugyhogy janurában rástartolunk... nem igaz, hogy még nem sikerül.

Mi voltunk spermavizsgálaton, otthonról vittük a mintát, előtte kértem a kórházba időpontot és azonnal meg is volt az eredmény.. mi nem mentünk magánhoz, ott is ugyanaz lett volna csak 10e-ért.

2009. dec. 30. 17:56
 120/446 A kérdező kommentje:

kinek nem jött meg? nekem sajna igen...

az ondóvizsgálat még nálunk sem történt meg...majd most...szupi

egyenlőre egy kiskutyára áhítozom....már kinéztem és olyan édes, persze a férjem ellene van...na de még nincs minden veszve. ha van kutyus akkor tuti mozogni kell:)

2009. dec. 30. 23:06
❮❮ ... 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!