Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Van olyan, aki karácsonyra...

Van olyan, aki karácsonyra nem várja?

Figyelt kérdés
[link]
2009. dec. 15. 13:14
❮❮ ... 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 ... ❯❯
 131/446 anonim ***** válasza:

Ja, és Ti nem próbáltátok az Aviva tornát? A 14. napon csináltam az ovus gyakorlatokat, és a 15. napon meg ugye az előbbi tünetek... Na de 1 nap tornától már meglenne a hatás??? Most csináltam ovu tesztet, alig jött ki a második csík, akkor miért páfris az ovumiki? Lehet tegnap lett volna pozi a teszt???

Ahhh,nem értem az egészet, váááááá...

I.

2010. jan. 6. 19:16
 132/446 anonim ***** válasza:

nyugi, mg lehet holnap pozi az ovutesz..

Képzeld el, én már egy hete csinálom az avivát és most a 8. napon már érzem a szurkálást.. lenne összefüggés szerinted? Nem semmi..

2010. jan. 6. 19:19
 133/446 anonim ***** válasza:

Hát én nem csodálkoznék rajta ezek után (így, hogy mindketten furcsaságokat tapasztaltunk), ha lenne összefüggés :) Ezek szerint tényleg jó lehet ez a torna, remélem meghozza a hatást.

Te minden nap csinálod?

Én két naponta gondoltam, főleg így, hogy még csak 1szer tornáztam, azt is a ciklus közepén. Kövi hónapban viszont a ciklus elejétől fogom csinálni, ártani nem tudok vele úgy sem :)

I.

2010. jan. 6. 19:24
 134/446 anonim ***** válasza:

én is kétnaponta csinálom, nem merem minden nap.. és még csak a 18 egyszerú gyak-ot, de a meghozót kihagyom..

Ti mióta próbálkoztok?

B.

2010. jan. 6. 19:43
 135/446 anonim ***** válasza:

Hát mi pont most lesz 1 éve, hogy babára gyúrunk :) Ti?

Melyik a meghozós a 18 egyszerűből? Csak hogy ne kelljen majd keresgetnem, ha eljön az ideje csinálni azokat.

És Te hogy tudod, hogy kell csinálni? Hónap elején az egyszerű, majd ovutól kb. 1 hétig az ovusakat, és utána? Utána már semmit, amíg meg nem jön???

I.

2010. jan. 6. 20:09
 136/446 A kérdező kommentje:

[link]

nekem 3 napja majd leugrik a 2. csík az ovuteszten...nekem is korai még....fájás viszont nincs

2010. jan. 7. 08:12
 137/446 A kérdező kommentje:

az Aviva tornára én is gondoltam már....bár annyira nem hiszek benne. Megvettétek a könyvet?

holnap megnézem a hőmet is, csak a kiskutyámmal hajnalba le kell robognom, így nem nagyon van időm semmire (fekete-fehér)

mi kb 2 éve próbálkozunk, de ugye februárban összejött 9 hét erejéig...... én azért rajta vagyok a témán, tegnap pl kierőszakoltam a dolgot :D persze cselesen, bújósan, semmi utalás a pozitív ovutesztre

2010. jan. 7. 08:16
 138/446 anonim ***** válasza:

Húzzatok bele... Neked is elég hamar van ovud.. mitől lehet?

Nekem meg nem nyitja meg a ciklus.hu a diagrammomat, nektek minden ok vele?

2010. jan. 7. 09:46
 139/446 A kérdező kommentje:

nekem nincs gondom vele...bár mostanában nem is nagyon vezetem, a gyógyszereket sem tüntetetm fel mindig

nem tudom miért volt az ovum ilyen korán...és mivel nem feszít, lehet megint nem lesz belőle semmi..habár dupláztam a clostylbegitet

a nődokit nem kerestem fel, majd a köv hónapban...még akarok hagyni magunknak egy hónapot, ami normálisan telik...bár ma úgyis dokihoz kell mennem, idegsebészetre, lehet megműtenek...a vesém is fáj..szóval tiszta selejt vagyok

2010. jan. 7. 10:04
 140/446 A kérdező kommentje:

csajszik:

Van olyan, aki január végén nem várja? Mióta próbálkoztok? Ha most nem sikerül hogyan tovább?

2010. jan. 7. 10:24
❮❮ ... 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!