Hehe, nekem meg pont, hogy fájás van, és ovu teszt negatív :)Ma megmértem a hőmet, csak 36,3 úgyhogy még nem volt ovum, mostmár legalább ezt is tudom :)
Érdekes, hogy ilyen sokáig pozitív az ovu teszted, én azt hittem csak 1 vagy 2 napig szokott. Nagyon helyes, hogy beráncigáltad az ágyba a férjed, így is kell ;)
Mi a baj, hogy lehet műteni kell?
Én most néztem, és nekem is megnyitja a ciklus.hu a diagrammomat.
I.

Pedig az jelent vmit, hogy ilyen sokáig pozi.. max két napig lenne szabad.
Én jan. végére nem várom, de nagyon nem. szedem a clostyt, avivázok, almaecetet iszok. én már mást nem vagyok hajlandó..

Még mindig pozi az ovuteszted, vagy már negatív lett? Mert ha még mindig pozi, akkor szerintem jó lenne az orvosoddal beszélni minél hamarabb.
Nem rémisztgetni akarlak, de ismerek egy lányt, nála is így volt, hogy 4-5 napig pozitív volt az ovu teszt a closty hatására, majd rá pár nappal kórházba került, mert annyira begörcsölt, és 1 hétig benn is kellett maradnia :(
Asszem most jött el az én időm, tegnap már pozi közeli volt az ovu tesztem, és ma tojcsizok :)
I.

akkor hajrá.. nekem még mindig nega, de már van tojcsi nekem is, mondjuk nekem jó pár nappal előtte már szokott lenni.
B.

Ha minden igaz, nekem tegnap volt pé-em, mert annyira fájt a hasam már estére, hogy ennyire pé-kor még sose fájt, ma pedig már teljesen jó minden, nem is érzem. Bele is húztunk tegnap este :)
Ti hogy álltok?
B: alakul az ovu teszt a pozi felé?
Kérdező: neked még mindig pozi az ovuteszted???
I.

És sikerült elkapni a férjed a pozi ovuteszt vége felé?
I.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!