Kipróbáltam én is, most nekem sem jön be ez az oldal, pedig innen töltöttem le, sajnálom :( Lehet, hogy időkorlátos volt a tárhely, és lejárt, vagy nem tudom.
Elküldeném emailben, de olyan nagy a mérete, hogy sajna nem megy át :(
Én jelenleg így állok:
A hő alapján volt ovum, szóval tényleg nem tudom, hogy mi a helyzet. De ovu előtt 5 nappal még olyan kicsi volt a tüsző, hogy azt hittem van még vissza legalább 1 hét...
Nektek hét vége felé lesz ovutok?
I.
Szia I!
Megvolt az ovud és pont jókor voltatok együtt.. szorítok neked. Nekem ma reggelre ment le a hőm, ugyhogy szerintem holnap ovu. Remélem nem később, mert már írtam h hétfőn elutazik a párom..
B.
Naaa, jól alakult a Valentin nap? Sikerült elkapni az ovut? Megmutatod a görbéd?
Nekem elég borzasztó a görbikém, alig ment fel a hőm, sőőőt. inkább csökkent :(
Azt hiszem ez sem a mi hónapunk :(
I.
Egyáltalán nem borzasztó a görbéd, tök jó.. nem kell nagyon magasnak lennie. És pont jókor voltatok együtt.
Az enyém ilyen, remélem ma reggel volt az ovum, mert többször nem tudunk együtt lenni.
B.
Látom ebben a hónapban neked is alig volt meg :)
Az ovu teszt alapján teljesen jó az együttlét, pont úgy sikerült, mint nekünk (utolsó -, és a + nap) :)
Gondolom holnap már magasabb lesz a hőd, és akkor minden tuti, már "csak" türelem kell, hogy kiderüljön sikerült-e, és remélem sikerült nektek!
Nem tudom, hogy mennyire jó ez, hogy nem megy feljebb a hőm, de hátha lassan felkúszik még egy kicsit.
Hétfőn megyünk spermavizsgálatra, most beszéltem a dokival, és máris szerzett időpontot. Reméltem, hogy még lesz kis időnk felkészülni, de holnap még lehet szex, aztán hétfőig már semmi :(
I.
Remélem ez a mi hónapunk lesz.. mi is voltunk spermavizsgálaton, a doki elég hamar elküldött, mert azt mondta addig engem nem töm hormonnal, amíg nem tudjuk hogy a párommal minden rendben..de szerencsére minden ok. 68 millió.
Mi sztk alapon voltunk, nem magánnál, így nem került semmibe és nagyon kedvesek voltak. Írd meg a reggeli hődet mennyi.
B.
Okés, ha hazaérek délben munkából megírom mennyi lett. Remélem egy kicsit feljebb kúszik, vagy legalább itt marad. Te is írd majd meg, nagyon kíváncsi vagyok :)
Mennyi idő alatt lett meg a spermavizsgálat eredménye? Minket a magándokim küldött Szegedre a professzorához, még nem tudom kell-e fizetni érte, remélem nem, vagy ha kell, akkor sem sokat :)
Kérdező Veled mi a helyzet? Nagyon eltűntél...
I.
Én vettem a gyógyszertárba egy steril edényt és abba vittük, mivel nagyon közel lakunk a kórházhoz.. azonnal megmondták az eredményt.
B.
töltődik az aviva 2...
tavaly ilyenkor estem teherbe....hát nem tudom hátha ez a szerencsehónap... ( a májust meg átugorjuk..jaj nem is, mert akkor megyünk külföldre)
mostanában egyáltalán nem foglalkozom a témával..sajnos pénzem sincs a magándokira, mert kell tandíjra:((
az az sztk vidéken van???az baj, hogy a magándokim elég elfoglalt és ha visszamegyek, akkor elkezdődnek a komolyabb vizsgálatok és valahogy nem vágyom az egészre...bízom benne, hogy esetleg magától sikerül, így, hogy nem görcsölök rá:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!