Sajnálom.. hány millió volt a párod spermaszáma? Én a helyedben, ha ennyi probléma van, nem várnék több hónapt mennék lombikra egyből.. és nem veszed el magadtól az időt. én ebben a hónapban mentem volna 2 hét múlva hsg-re, de a dokim elutazik uh marad a kövi hónap. Nem kell bennt maradni, 10 perces vizsgálat én úgy tudom.
B.
Hát az úgy van, hogy a páromnak herevisszérsérve van, ami miatt már eleve tartottunk a rossz eredménytől. Ez két hete derült ki a mintaadáskor...
Az eredmények:
térfogat: 4 ml
spermiumszám: 7,6 millió/ml
motolitás: 36% (A kat. gyors progresszív: 28%, B. kat. lassú progresszív: 1%, C kat. helyben mozgó: 7%, D kat. nem mozgó: 64%)
normál morfológiájú 48%
kóros morfológiájú 52%
Én tartok a hsg-től, ráadásul azért sem vagyok biztos benne, hogy szükséges, mivel nálam a gyulladáson kívül még nem találtak semmi hibát (esetleg kicsit magas tesztoszteron, ez majd kiderül), van ovu.
Hát nem tudom mit csináljunk, egyenlőre megvárjuk a következő eredményeket, és majd döntünk... Nagyon nehéz ez most, de majd megoldódik remélem...
I.
A hsg az átjárhatósági...
Azért tartok tőle, mert egy csaj mondta, hogy neki csináltak már ilyet, és nem is akkor fájt neki, hanem utána vérzett még 3 napig, és kb. 3 hétig nagyon fájt neki a hasa, ha tovább ült, vagy állt 10 percnél, pedig nem is volt elzáródva egyik petevezetője sem.
I.
Annyira sok értéked rossz? Mikor mész orvoshoz megmutatni? Hormonokat is néztek?
I.
Húú, ezekhez nem értek, ezzel nem mondtál nekem semmit, bocsi... Ezek mit befolyásolnak? Mivel lehet kezelni?
I.
ezek izomgyulladást jeleznek és vmilyen szív és érrendszeri problémát
ja tényleg a hsg micsoda?
jaaa látom....
az már bennem is felmerült...de csakis altatásban!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!