Én ebben a hónapban lelkesen kezdtem a tornázást, aztán lassan elmaradt, úgyhogy egy idő után már nem csináltam :) De kövi hónapban tényleg szeretném csinálni, remélem nyugisabb lesz a helyzet, és lesz időm rá. Amúgy én is a 18 egyszerűt csinálom, kivéve a meghozósakat.
Remélem nekünk is minél hamarabb meglesz a spermaeredmény, nagyon kíváncsi vagyok. Pénteken lesz meg a hormoneredményem, már azt is várom.
Mai hőm: 37,0. Neked B?
I.
37? Az nagyon bíztató..
Én ma két órával hamarabb kelltem mint szoktam és nagyon alacsony volt, ugyhogy szerintem még csak most lesz ovum holnap..
B.
Mennyi volt az a nagyon alacsony? Mert azért 2 óra elég sok.
Egyszer volt olyan, hogy felébredtem másfél órával a szokásos mérős idő előtt, és kíváncsiságból megmertem, aztán visszaaludtam, és a szokott időben is megmértem. A különbség 2 tized volt, ami nem kevés :)
De még ha tényleg csak ma van ovud, akkor is elég jól álltok, még eléldegélhetnek a kiskatonák bent, legalábbis reméljük, hogy szeretnek ott lenni ;)
I.
Tegnap teljesen - lett az ovuteszt? Alig volt rajta vonal, vagy nem is volt?
Nyugi, lehet hogy megvolt az ovu, csak lassan megy majd fel a hőd, a mai meg úgysem számít a korai mérés miatt.
Mióta próbálkoztok, hogy ilyen vizsgálatra kell menned?
Kérdező: Neked volt már ovud, vagy még előtte állsz? Neked is volt a párod spermavizsgálaton már?
I.
volt de-t, du-n már nem, ugyhogy szerintem ma hajnalban lehetett az ovum, a reggeli hőm 36.2 volt, tegnap viszont 36.0, de nekem mondjuk egyébként is pár nap alatt megy fel szépen lassan, azért is kell ovutesztelnem,mert nem tudom a hő alapján mikor van..
Neked mennyi lett?
Hát ha ma reggel volt ovud, akkor akár még eléldegélhettek benned a vasárnapi kiskatonák, legalábbis reménykedjünk :) Akkor pedig a kislány esélyes :)
Én nagyon szeretnék kislányt, de már bármi jöhet, csak legyen :)
Ja, és a hőm 37,0 ma is. Hozom a szokásos trifázisos görbémet...
I.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!