Netről töltöttem le és kinyomtattam azokat a részeket, ahol a gyakorlatok vannak.
Amúgy mi a helyzet veletek, tesztekkel hogy álltok? Ha jól emlékszem mindkettőtök vasárnap körülre nem várja, ugye?
I.
én is a netről szedtem le..sajnos ma esett a hőm ugyhogy mensi lesz.. ki is vagyok egy kicsit,,nem értem... na hátha az aviva segít.
B. voltam.
Szia B!
Még az előző oldalon kérdeztem tőled az aviváról, lécci-lécci válaszolj rá :) Köszke!
I.
Nem találom, kérdezzd itt mégegyszer, akkor tutira válaszolok.
B.
Akkor bemásolom :)
B tőled kérdem, mivel Te is írtad, hogy elkezdted ezt a tornát: az egyszerű gyakorlatból mind a 18-at meg kell csinálni, vagy ha a fél órába csak 10 fér bele, akkor abba lehet hagyni? Eléggé bénázok még, és a 10 gyakorlat is 3/4 óra volt, úgyhogy nem csináltam akkor tovább, és nem tudom így ér-e valamit???
Na és mi a helyzet lányok? Vannak már híreitek?
I.
Milyen cd? erről még nem hallottam...
Na akkor még jól be kell gyakorolnom, hogy annyira gyorsan menjen, hogy fél óra elég legyen az egészre :)
Neked sikerül ezt betartanod?
I.
én elmentem a tanfolyamra, de még mindig van olyan, amit nem tudok pontosan.. Azért jó a cd, ott kaptuk, mert a zene ütemére kell csinálni.. vhol a neten sztem le lehet tölteni, mintha láttam vlna. Nagyon jókat mondtak erre a tornára, remélem segít, mellette iszom a berry nektárt, februárra eredményt szeretnék:-)
B.
36. napon vagyok....múlt hónapban is ekkor jött meg, de még semmi
a terhességi teszt erősen NEGATÍV....és ma úgy szúrt a hasam, hogy alig bírtam megmozdulni. Nem görcs volt, hanem hasító fájdalom:(((nem tudom mi lehet
Na, mi a helyzet lányok? Vannak már híreitek?
Kérdező: még ne add fel, lehet később lesz pozi csak a teszt. Nem is sejted, hogy mikor lehetett ovud? Voltak ettől hosszabb ciklusaid is?
I.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!