Tényleg nagyon szép volt pedig a görbéd.. sajnálom, de ne add fel. MIt is mondtál mióta próbálkoztok? Milyen eredményre kell ilyen sokáig várni?
B.
Hát már ez volt a 13. sikertelen hónap :( Mostmár tényleg kezdek beletörődni a sikertelenségbe. Biztos összejön majd egyszer, csak gondolom arra még jó sokat kell várni :(
Azért kell ilyen sokat várni az eredményekre, mert nem csak a spermaszámot nézik, hanem tenyésztést is csinálnak bacikra, meg ilyesmikre. Most bezzeg olyan lassan telik az idő, máskor meg úgy rohannak a hetek...
I.
Naaa mi volt az ovuteszten? Más tüneted nincs?
Remélem ezek a jelek már babát jelentenek :)
I.
Mikorra nem várjátok lányok? Nekem késői ovum volt, ezért jöv hét keddre 09.-re. Ti? Milyen a görbétek?
B.
Izgulok nagyon értetek, remélem összejön nektek :)
Mikor teszteltek?
Esetleg tünetek? Pontosan hanyadik nappal vagytok ovu után?
B te megmutatod a görbéd?
Én még nagyon az elején tartok, még csak a 11. napon vagyok, ovu a 18-20. nap körül szokott lenni, úgyhogy még nem tudom mikorra nem várom. Görbémet most nem rakom fel, úgysincs rajta semmi izgi :)
Most a hétfő miatt aggodalmaskodok, akkor lesznek meg a párom eredményei, remélem minden rendben lesz...
I.
annyira félek és izgulok, hogy már a bőgés szélén járok..tavaly a szülinapomon már terhes voltam...totál kivagyok...eddig tartott az, hogy könnyen vettem:(
új kérdést írtam ki: ki nem várja 15-én
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!