Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Van olyan, aki karácsonyra...

Van olyan, aki karácsonyra nem várja?

Figyelt kérdés
[link]
2009. dec. 15. 13:14
❮❮ ... 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 ... ❯❯
 251/446 anonim ***** válasza:

És ezeknek semmi jelét nem érzed? Volt valami oka, hogy elküldött a háziorvos ilyen vérvételre, vagy csak úgy?

I.

2010. márc. 9. 14:27
 252/446 A kérdező kommentje:
nem, ez az terhességi vérvételnél derült ki tavaly és csak a baba halála után kezdtünk el vele foglalkozni..semmi jelét nem érzem amúgy...de lehet ez is hozzájárul ahhoz, hogy nem jön össze, hiszen ha gyulladás van a szervezetemben, gondolom akkor nem ideális a környezet a babának...csak nem értem miért nem javult. Azt hittük a terhesség okozta. A háziorvos küldött el ellenőrzésre
2010. márc. 9. 14:40
 253/446 anonim ***** válasza:

Hú, hát akkor gondolom nem lesz könnyű megtalálni a gyulladást, ha már ilyen régóta fennáll, és nem is érzed, hogy hol a baj.

Lehet, hogy tényleg kihatással van ez az esetleges terhességre, és ezért nem jön össze, teljesen elképzelhető.

2010. márc. 9. 14:57
 254/446 anonim ***** válasza:

Mi a helyzet veletek? Mikorra várjátok a kövi ovut?

B: voltál vérvételen? Jók az eredmények?

Kérdező, nálad megoldódtak az egészségügyi problémák? Kiderült hol a gyulladás?

2010. márc. 14. 14:40
 255/446 anonim ***** válasza:

Múlthét szerdán voltam még nincsennek meg az eredmények, majd csak szerdán, akkor megyek dokihoz is. Remélem nem lesz semmi gond. majd csak 24.-e körül lesz ovum.

Neked? Hogy vagy?

B.

2010. márc. 14. 19:42
 256/446 anonim ***** válasza:

Remélem jók lesznek az eredményeid, majd írd meg, nagyon kíváncsi vagyok, és megy a drukk!

Hát elvagyok, de szinte csak a problémánkon agyalok, és nem találok rá semmi megoldást... Annyira lassan megy az idő!!! Még 1 hét mire mehetünk újabb mintaadásra, és utána még 2 hét az eredmény :( Addig beleőrülünk a várakozásba és bizonytalanságba.

Hihi, viszont elmesélem mi történt :)

1 hete voltunk ugye orvosnál, ott mondták mik az eredmények, amit már írtam. Ovut én úgy számoltam, hogy kb. péntek, de inkább szombat fele lesz. Kitaláltuk, hogy majd most jól rágyúrunk, szóval addig nem szexelünk, hogy "erősebb" hadsereggel hátha több esélyünk van. Ki is maradt összesen 6 nap szex, már majd bediliztünk, de a cél érdekében... Na szóval és szerintem azt is írtam, hogy gyulladásom van, úgyhogy kaptam gyulladáscsökkentőt. Na ja, csakhogy ez fájdalomcsillapító is, amit nem olvastam el elég figyelmesen, ezért nem éreztem, hogy fáj a hasam, és abból szoktam tudni, hogy itt az idő. Na most neeem, és már csütörtökön volt ovu, mi meg csak pénteken estünk egymásnak ;) Szóval ez a hónap tök esélytelen, ez a mi szerencsénk :)

Na mindegy, mi csak jót röhögtünk ezen, hogy nekünk nem való ez a számolgatás :D

I.

2010. márc. 15. 12:21
 257/446 A kérdező kommentje:
Húgom miatt (új nőgyógyászt keres) mégis muszáj mennem dokihoz...azóta vele álmodok...tegnap volt a szülinapom és pont akkor voltunk együtt amikor születtem...hátha..ovut viszont nem nézek
2010. márc. 15. 14:18
 258/446 A kérdező kommentje:
Na eldöntöttem, hogy most belehúzunk...de valahogy soha nem jön össze...pont ovu idején utazik el a férjem....szuper
2010. márc. 17. 08:09
 259/446 anonim ***** válasza:

Kérdező, most is szeded a clostyt?

Na akkor nektek sincs több szerencsétek, mint nekünk, ebben a hónapban... :(

Hány napra utazik el? És ovu előtt mennyivel? Mert ha pár nappal előtte együtt tudnátok lenni, akkor lenne esély, hogy kibírják bent a kisfickók :)

I.

2010. márc. 17. 09:14
 260/446 A kérdező kommentje:
hát lehet ovum sem lesz...megint...semmi jele, hogy lesz. a teszt totál negatív, nincs 2. csík, még vékony sem, pedig a 12. napon vagyok...a férjem hazajön ma szerencsére. csak barátcserjét szedek..meglátjuk mit mond a doki
2010. márc. 18. 08:14
❮❮ ... 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!