Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Van olyan, aki karácsonyra...

Van olyan, aki karácsonyra nem várja?

Figyelt kérdés
[link]
2009. dec. 15. 13:14
❮❮ ... 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 ... ❯❯
 101/446 A kérdező kommentje:
sajnos lement a hőm 36,3-ra:((( teljesen ki is akadtam, az ovuteszt is negatv már...viszont továbbra sem jön meg
2009. dec. 25. 13:37
 102/446 anonim ***** válasza:

Hát azért amíg nem jön meg, addig lehet reménykedni, fel a fejjel... Pedig annyira drukkoltam :) Hátha visszamegy még a hőd, remélem, mert annyira szépen alakult eddig. Az előző havihoz képest meg pláne szép a görbéd :) Majd írd meg mi lett, kíváncsi vagyok nagyon.

I.

2009. dec. 25. 15:42
 103/446 A kérdező kommentje:
majd megveszek hogy nincs nálam teszt, se hőmérő....tiszta idegbaj vagyok.állandóan fáj a fejem.vasárnap újra próbálkozom
2009. dec. 25. 16:56
 104/446 A kérdező kommentje:
hát sajna ennyi volt.... holnap meg fog jönni, vagy ma este..a jelekből ítélve.....kicsit elegem van.a családdal kéne jópofizni...de nem nagyon megy...ráadásul kiderült az utóbbi hónapban 10 kilót híztam..talán ezt kellene leadnom először
2009. dec. 25. 19:42
 105/446 anonim ***** válasza:

Elfogyott az összes teszted, vagy nem otthon vagy, és azért nincs nálad?

Próbálj meg megnyugodni, azzal senkinek nem lesz jobb, hogy idegeskedsz ez miatt. Nemsokára úgyis kiderül minden, pihizz most, hiszen karácsony van, szeretgesd a párod.

I.

2009. dec. 25. 20:03
 106/446 A kérdező kommentje:

tuti meg fog jönni sajnos

direkt otthon hagytam a teszteket...nem fogyott el...áááá :) most vidéken vagyunk

2009. dec. 25. 20:21
 107/446 anonim ***** válasza:
100%

Na mi a helyzet? És a többiekkel?

I.

2009. dec. 26. 16:17
 108/446 A kérdező kommentje:

hát megjött.... tudtam...most nem omlottam össze

találkoztam nagynénémmel, akik lombikoztak, azt mondták ne adjam fel...1,5 év úgyis a sikerig...ja és vagy 1 millió ft...de szuper

most intézek szerintem először digitális ovutesztet:) meg persze ünnepek után a dokimat is megkeresem (kicsit drága az ovteszt 5000Ft a 7 darab...de kb ennyi a boltban a normál...hátha segít)

újabb hónap...viszont a hőmérőzést kihagyom...egyszerűen már aludni sem tudtam tőle...erre nekem nincs energiám..marad a tesztelgetés

2009. dec. 26. 17:46
 109/446 anonim ***** válasza:

Hidd el, jól teszed, ha nem hőmérőzöl többet, én sem tudtam már nyugodtan aludni tőle az utolsó napokban, attól tartottam, hogy csak le ne essen a hőm, stb. Amióta nem mérem sokkal nyugisabb vagyok.

Milyen az a digitális ovuteszt?

Szerintem még ne gondolkodj lombikon, próbálkozzatok még természetesen pár hónapig, remélem összejön :)

Mi januárban kezdünk neki a vizsgálatoknak, eddig még csak 23. napi hormonokat néztek nálam, meg uh volt, hogy bent minden rendben van-e, ezekben nem volt hiba. Annyira nincs kedvem orvosozni, de muszáj :(

I.

2009. dec. 27. 08:32
 110/446 A kérdező kommentje:

ne is mondd....:(

viszont az átjárhatóságit "szeretném"...természetesen bódításban. mert mi van ha azért nem sikerült, mrt el van záródva valami.

Januárban mi is nyomozzuk tovább a PCO-t...pedig már azt hittem, hogy nincs. Minden cukros vizsgálat jó lett....de valami csak okozza a magas prolaktint (és mivel nem az agyalapimirigy daganata, ezért marad a PCO)

a digitális ovutesztet a másik mellé szeretném

belinkelem:

[link]

én mindig tőle veszem a teszteket

2009. dec. 27. 09:39
❮❮ ... 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!