Előzőnek nagy-nagy Gratula!!! Ott két csík van, szóval baba van a dologban :) - Jaaaj, mit nem adnék egy ilyen tesztért... Hmmm... Gondolom ezzel sokan így vagyunk :)
Kérdező: szépen fenn van a hőd, az nem baj, hogy nem megy feljebb, magasan van, az a lényeg! A jóstesztnek, ha jól tudom, az a lényege, hogy napról napra erősebb legyen a csík, nem kell, hogy rögtön + ovuteszt legyen, csak a tesztvonal erősödjön rajta. Egyáltalán nincs rajta csík még?
Nekem tuti meg fog jönni, ma már elkezdett fájdolgálni a hasam, meg a hátam is majd ketté törik... Pedig én azt hittem csak vasárnap-kedd között jön meg, ezek szerint hamarabb :(
I.
Persze, ne add még fel, szerintem még a jósteszteléshez is elég korán van, az is 8-9.dpo-tól mutathat valamit, de van, akinek még később, mint ahogy a terhestesznél is, van akinek már a 10-12. dpo-n pozi, van akinek meg csak a késés után 1 héttel.
Addig nem szabad feladni, amíg nem jön meg!!!! Persze utána sem szabad feladni, egyszer úgyis sikerül :)
I.
és az ovuteszt ennél negatívabb már nem is lehetne :(
tegnap kicseréltem a lázmérőben az elemet, de így is maradt a 36,6
tyűűű gratula!!!!
a kutyust lemondtuk....nem mertük bevállalni, mert 5 éves
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!