Mármint nem várja a mensit, és várja a + tesztet :)
I.
Kérdező!
Azzal a teszttel, amit vettél, elkezdhetsz jósteszteni. (minden reggel első pisiből egy ovu-teszt több napon keresztül, ha erősödik, akkor esélyes a baba)
Viszont azt elárulom, hogy mikor nekem 12. dpo-n szép erős volt a Clearblue-m, akkor még a netes szinte nega volt, tehát arra ne adj.
Drukkolok neked!!!
tegnap 11:17-eske vagyok, bocsi, hogy itt kérdezem, de én ma hanyadik dpo-n vagyok?
tudom, nem teljes a görbén, de UH-on néztük mikor van peteérés, múlt héten csütörtökről péntekre volt.
édesek vagytok....
az a baj, hogy nem tudom mit tegyek. iszonyatosan unom a munkámat, tipikus irodai iktatgatás én pedig az a száguldozós kreatív emberke lennék, aki intézget tesz, vesz és nem butaságokra válaszol és felesleges dolgokat iktatgat...de ez közalkalmazotti állás cateringgel. Szóval ha sikerülne a baba, lenne egy biztos háttér, főleg, hogy azonnal veszélyeztetett lennék...viszont ha most sikerülne váltani lehet meglenne az a boldogság, megelégedettség érzés, ami jó alap lenne a családalapításhoz...de babásan nem dolgozhatok az új csúcsmunkahelyemen...de ki tudja meddig nem sikerül a baba..megöregszem és már hiába váltanék, ezer jobb, fiatalabb lenne helyettem...:(( nem tudom, tényleg. A mostani munkámban minden nap szenvedés, nyáron kialakult egy gyomorfekélyem is, állandóan beteg vagyok és szerintem ez a szervezetem védekezése az lenne, hogy ezt csináljam. katasztrófa. Férjem sem lelkesedik a diplomás minimálbérért :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!