Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Van olyan, aki karácsonyra...

Van olyan, aki karácsonyra nem várja?

Figyelt kérdés
[link]
2009. dec. 15. 13:14
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯
 51/446 anonim ***** válasza:
100%

Mármint nem várja a mensit, és várja a + tesztet :)

I.

2009. dec. 17. 14:10
 52/446 anonim ***** válasza:

Kérdező!

Azzal a teszttel, amit vettél, elkezdhetsz jósteszteni. (minden reggel első pisiből egy ovu-teszt több napon keresztül, ha erősödik, akkor esélyes a baba)

Viszont azt elárulom, hogy mikor nekem 12. dpo-n szép erős volt a Clearblue-m, akkor még a netes szinte nega volt, tehát arra ne adj.

Drukkolok neked!!!

2009. dec. 17. 14:34
 53/446 anonim ***** válasza:

tegnap 11:17-eske vagyok, bocsi, hogy itt kérdezem, de én ma hanyadik dpo-n vagyok?

[link]

tudom, nem teljes a görbén, de UH-on néztük mikor van peteérés, múlt héten csütörtökről péntekre volt.

2009. dec. 17. 14:39
 54/446 A kérdező kommentje:

édesek vagytok....

az a baj, hogy nem tudom mit tegyek. iszonyatosan unom a munkámat, tipikus irodai iktatgatás én pedig az a száguldozós kreatív emberke lennék, aki intézget tesz, vesz és nem butaságokra válaszol és felesleges dolgokat iktatgat...de ez közalkalmazotti állás cateringgel. Szóval ha sikerülne a baba, lenne egy biztos háttér, főleg, hogy azonnal veszélyeztetett lennék...viszont ha most sikerülne váltani lehet meglenne az a boldogság, megelégedettség érzés, ami jó alap lenne a családalapításhoz...de babásan nem dolgozhatok az új csúcsmunkahelyemen...de ki tudja meddig nem sikerül a baba..megöregszem és már hiába váltanék, ezer jobb, fiatalabb lenne helyettem...:(( nem tudom, tényleg. A mostani munkámban minden nap szenvedés, nyáron kialakult egy gyomorfekélyem is, állandóan beteg vagyok és szerintem ez a szervezetem védekezése az lenne, hogy ezt csináljam. katasztrófa. Férjem sem lelkesedik a diplomás minimálbérért :(

2009. dec. 17. 14:41
 55/446 A kérdező kommentje:
az ellen:)
2009. dec. 17. 14:42
 56/446 anonim ***** válasza:
tegnap 11:17-vagyok, szerintem kezdj el másik munkát is keresni a mostani mellett, csak nézelődj, foglald el magad vele, ha találsz valami jót (javaslom: rendezvényszervezés) akkor nyert ügyed van. így van ahogy írtad is, ki tudja mikor sikerül a baba, nem lehet úgy élni, hogy mindíg várj valamire, az csak negatív energiákat szül.
2009. dec. 17. 14:48
 57/446 A kérdező kommentje:
a vicc az, hogy pont rendezvényszervezésre hívtak nem rég és a telefonba kapásból azt mondtam, hogy már nem aktuális...mert eszembe jutott, hogy amellett a baba dolog elég lehetetlen (van ilyen végzettségem/gyakorlatom)....elég hamar megbántam, hogy nem gondolkoztam....
2009. dec. 17. 14:52
 58/446 anonim ***** válasza:
ha nem olyan túl régen mondtad le, még lehet esélyed :) de ha nem, akkor is 1000 mást találhatsz :) (11:17-es) W
2009. dec. 17. 15:13
 59/446 A kérdező kommentje:
komolyan? hát nem tudom...amikor állást kerestem (a váltás miatt) 1,9 egyetemi/mester diplomával, csak telemarketingre vettek volna fel...ezért nem merek belevágni. Pedig egyszer amikor már totál kiborultam majdnem felmondtam, hogy majdcsak lesz valami...dehát...
2009. dec. 17. 15:20
 60/446 anonim ***** válasza:

[link]

nem tudom milyen nyelvet tudsz, de: [link]

[link]

[link]

2009. dec. 17. 15:26
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!