dec.2 vetélés és missed ab???nem kell várni 2 hónapot???nekem annyit mondtak májusban
nekem ez volt a 3. clostis hónapom, előző hónapban hatott, most semmi, azért még reménykedem...25-26-ra nem várom
Bocsi,hpgy off-olok..
A 18 éves lánynak üzenem,hogy nagyon drukkolok(meg persze Mindenkinek)
Csak mert én is így jártam:
nem egészen missed ab volt nekem, hanem kémiai terhesség.Vagyis késett a mensim,teszteltem 4 napjára pozitív,aztán rá 2-3 napjára meg ,megjött,és spontán távozott a mensivel :(
Ezek után nem kell várni hónapokat,szerencsére!
Viszont azt mondják,hogy ilyenkor következő hónapban könnyebben összejöhet a baba,hiszen a méh "jobban fel van rá készülve".
És nálam bejött! :)
Májusban ment el spontán az első,ekkor ugye megjött a mensim,de a következő hónapban már nem!
Tehát ilyenkor megnő az esély, úgyhogy megy a drukk! :)
De persze mindenkinek szorítok, hogy végre zebracsíkos tesztet lássatok!Mi másfél évet vártunk rá,úgyhogy tudom,milyen érzés!
Kellemes Ünnepeket Mindenkinek! :)
26 hetes km
na én elkezdtem tesztelni, mivel majd meghalok olyan hányingerem van...
persze negativ lett
Nagyon sajnálom :(
De ne add fel! Új hónap , új remények! :D
Én mindig ezzel nyugtattam magam!
Kellemes Ünnepeket Mindenkinek!
26 km
És ma mennyi a hőd, még mindig 36.6 vagy már feljebb ment? Már megint nagyon korán kezdtél tesztelni, tudom, hogy sok van otthon, de szerintem várj még, alig vagy túl az ovu-n, csak feleslegesen csalódsz. Szerintem ráérsz a 9-10. naptól tesztelni :)
I.
mármint 9-10.dpo?
ohh vettem megint egy 60-as csomagot :) 40ovu+20 terhességi :D
Aha, 9-10. dpo-ra gondoltam :) Jaaaj te, ha babás leszel, majd a tesztekkel tapétázhatod a babaszobát, annyid van :)
Nem rossz a 36.6, szépen az alaphőd felett van, csak maradjon is így jó sokáig, pl. 8 és fél hónapig :)
Többieknél van már valami babás tünet, esetleg + teszt (ha jól emlékszem van aki karácsony előttre várja...)???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!