nem 22?
huu ezt az oldalt megnézem
Szia! Én holnapra nem várom! nincs görbém, a hasam alja meg feszülget, de érdekes, ez a "mindjárt megjön" érzés hol van, hol elmúlik, már második napja! Nagyon izgulok, remélem most sikerült végre!
Pozitív tesztesnek gratulálok, többieknek pedig drukkolok!
Szerintem akkor volt ovud, amikor pozi volt az ovu teszt, legalábbis az szerintem biztosabb, mint a hő. Sőt, ha egy időben mérnéd, akkor sokkal szebb lenne, mivel 3 napja még 8 órakor mérted, az utolsó két nap pedig már 6-kor, szóval ez miatt állhatott be 36.6-ra, ha 8 órakor mértél volna az utóbbi két napban is, akkor szerintem emelkedne a görbe :) De ez csak az én véleményem.
Az igaz, hogy a ferty sokkal pontosabb, amikor görbézek, akkor én is oda szoktam írni, az jól húzza be, a ciklus pedig nem mindig :)
I.
Nekem sajnos kúpot kellett használnom. Ez a hónap se lett a miénk. Szurkolok mindenkinek!
A kismamának gratulálok!
Hát mint már írtam, az attól függ, hogy mi az a félig-meddig... Ha az "emberkék" betaláltak, akkor simán lehet esély, hiszen azok akár 3 napig is eléldegélnek benn, és várják, hogy akcióba lendülhessenek :)
I.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!