iTT vagyok én is, átjöttem:-)) nekem utazott el a párom pont ovukor, ugyhogy sajna nem lesz karácsonyi ajándék, hacsak nem 3 napig lesz + az ovuteszt.
B.
Én sem vártam,de már nem is fog (remélem)jönni:)
Ma szép 2 csíkos lett a tesztem a 12-ik dpo-n,Medila-al.
Drukkolok Nektek!
ez lenne a világ legszebb ajándéka...
ebben az évben diplomáztam, majd teherbe estem és férjhez mentem, missed ab.... bárcsak a baba még idén összejönne, akkor a 2009-es év lenne a nagy nyerőév:)
Az együttléteket ott kell jelölni, ahol a hőt írtad be, pár sorral lejjebb van olyan, hogy intercourse/insemination, ott a yes, vagy ha pontosabban akarod, akkor délelőtt vagy délután :)
B: azért kapd el a párod, ha hazaér, hátha nem lesz még késő ;)
A pozi tesztelőnek pedig nagy-nagy gratula!!! Szeretnénk itt jópáran zebrás tesztet látni, reméljük mindenkinek sikerül is :)
I.
Szia,én 26-ra nem várom,tehát karácsonyra.Nekem dec. 2.-án volt egy spontán vetélésem,6 hetesen,a doki azt mondta,hogy próbálkozhatunk tovább,és ma ovulálok.Azaz nagyon érzem a petefészkeimet,amit máskor is szoktam érezni,ha péém van.
Drukkolok magunknak.
18 éves lány.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!