Jan.5-re (+/- 1 nap) nem várók? Lányok én írtam ki a lenti "klubot" is, jöhetnek újabb csapattagok is! Hátha most sikerül.
Előző kérdés ez volt:
"Ki az aki dec.5-re (+-1 nap) nem várja? Jó lenne valakivel együtt szurkolni. Már volt egy vetélésem augusztusban. Az orvos szerint már minden OK velem. Próbálkoztunk is a férjemmel ezen a héten, bárcsak sikerülne most!"
kedves E , miért írtad hogy 10 nap , hiszen 24-én volt elvileg ovud ahhoz képest 14 nap , az még 6 nap.
mona
Hiába minden utolsó remény... megjött a rendes piros :'(
Most már lehet, hogy 28 napos lett a ciklusom 30 helyett?
Akik hasonlóan járnak hozzám, azokat szintén várom a februárban nem váró topikban... Remélem ti több sikerrel jártok :)
Kedves kérdező,
most néztem megint a görbédet, ha 13-án volt ovud , akkor ehhez képest jól jött meg a mensid ,mert ugye ovu után 14 nap(ami fix), lehet hogy eddig a 15-16.napon volt ovud.
nagyon sajnálom , de ugye új év új remény.
Üdv.Mona
KEdves L! nagyon sajnálom akkor ezek szerint tényleg mensi:(
hát ilyen ez a bolond szervezet... velem is űzött már rossz tréfákat... de ahogy Mona írta, uj év, uj remény!!
Kedves Mona! Igen, én is elgondolkodtam rajta, de "elvileg" 10-én kéne nem jönnie, ha addig nem jön akkor már kövi vasárnap nyugodt szívvel tesztelhetek... egyébként így nézek most ki:
És Te hogy vagy?? érzel vagy nem érzel már valamit?:D
ami nekem most más, hogy iszonyatosan pattanásos lettem már most, pedig az csak akkor szoktam lenni, ha már megjött. néha beszúr a hasam, de még mindig az úgy is meg fog jönni érzésem van, mert fáj a cicim, de nagyon...
Kedves GY!
hát figyeld meg, így hogy az esküvővel lesztek elfoglalva, így fog a leghamarabb összejönni:D:P úgyhogy csinálj egy olyan tervezetet is, ahol pocakosan mész férjhez!:D:D
sok szerencsét csajszik, kinek pár nap, kinek a kövi hónap!
E
hát nekem ez a hónapom , ilyen. furcsa , mert nem igy szokott kinézni a görbém. de hátha ez most más akkor másképpen is végződik:))
Tünetem nem nagyon van , ma voltunk erre arra , és egy idő után elkezdett picit szúrni a hasam alja , a mellem hol fáj hol nem.
még van 3-4 napom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!