Jan.5-re (+/- 1 nap) nem várók? Lányok én írtam ki a lenti "klubot" is, jöhetnek újabb csapattagok is! Hátha most sikerül.
Előző kérdés ez volt:
"Ki az aki dec.5-re (+-1 nap) nem várja? Jó lenne valakivel együtt szurkolni. Már volt egy vetélésem augusztusban. Az orvos szerint már minden OK velem. Próbálkoztunk is a férjemmel ezen a héten, bárcsak sikerülne most!"
kedves utolsó!
hát nekem is kevésnek tűnik ez az emelkedés...
de sose szabad feladni! sokszor mondják, hogy akkor produkál érdekes dolgokat a szervezet, ha sikerült:D:D:P
sok szerencsét Neked is, és üdv a csapatban!
csak egy kérdés az itt csacsogóktól:
valami ismertető nevet (vagy betűt:D) nem írtok a végére, hogy azért nagyjából tudjuk ki merre? úgy könnyebb lenne a megszólítás és a kiigazodás is! ez csak egy kérdés:
E
Hát kedves E igazad van... én azon kívül hogy kérdező vagyok, "L" :D
és üdv. az új csapattagnak :)
egy januar 10-es szorit a január 5-ösöknek :)
Lola
Kedves Lola!
azért várjuk a Te tapasztalataidat is, vagy kérdéseidet, hátha, az az 5 nap sztem már nem oszt nem szoroz:D a lényeg, hogy megosszuk a tapasztalatainkat.
Kedves Gy!
igen emlékszem a görbédre, de szerintem is szépen megy fel a hőd, és nem szeretnélek felesleges ábrándokba kergetni, de az a nagy esés a 21.napon akár a beágyazódás is lehet. lassan egy 10-es tesztet is ellőhetsz. hogy érzed magad egyébként? vannak valami jelek, vagy valami más ebben a hónapban mint a többiben?
képzeljétek az én hőm mégjobban emelkedik, tehát elméletileg mégis volt p.é-m:D ennek örülök:D de hol érzem a cicim, hol nem. szóval tényleg csak a jövő év tudja nekem ezt a kérdést megválaszolni:D
mindenkinek további sok szerencsét és várunk még sok-sok próbálkozót!
E
ja és valamelyik nap írtam ki egy kérdést, de sokan nem válaszoltak rá, megkérdezném tőletek is:
Ti hogy töltitek a szilvesztert? úgy értem, ugye elméletileg akkor még nem tudjuk hogy mi a helyzet odabent, mivel fogtok koccintani, vagy mennyire rúgtok ki a hámból?
E
Ilyenkor még nem árt meg 1-2 pohár alkohol, de azért ne részegedjünk le teljesen :D Én már tegnap is ittam Merry's-t, mert vendégek voltak nálunk, és hülyén vette volna ki, hogy pont a házigazda nem iszik :D
Szóval mértékkel, még lehet, hiszen kémiai kapcsolat még nincs a baba és a mama között ilyen korán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!