Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Anyukák! Akikhez járnak át...

Anyukák! Akikhez járnak át gyerekek játszani a sajátotokhoz, milyen szabályok vannak (mikor jöhetnek, meddig maradhatnak, kínálgatjátok őket)?

Figyelt kérdés

Mi az ami már nem fér bele?

Nálunk egész nyáron és most is minden nap jöttek a gyerekek,az enyémet nem engedhetem máshová,mert enyhén hiperaktív és nem szeretném ha máshol gondot okozna,de a többi szülőnek nem okoz lelkiismeretfurdalást,hogy jól tudják,hogy egyszerre 5-6 gyerekre kell felügyelnem naponta.

Kezdenek elszemtelenedni a gyerekek,mert túl sok mindent megengedtem idáig,tegnap estére azt mondtam már ,hogy most ELÉG!!!

Utasítgantak,hogy mi van enni,majd megjegyzést tesznek,hogy itt semmi jó nincs,cukkolják a kisfiamat kihagyva őt a játékokból,annak elelnére,hogy a helyszínt én biztosítom.

2011. szept. 10. 09:56
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
100%
Én elküldeném őket a p*csába! Nehogy már!
2011. szept. 10. 10:01
 2/23 anonim ***** válasza:
100%
Miért járnak át hozzád a gyerekek? Szívességből vigyázol rájuk? Mert akkor egyszerűen mondd meg, hogy nem tudsz rájuk vigyázni. Vagy kérj érte pénzt, egyből elmegy a kedvük.
2011. szept. 10. 10:20
 3/23 anonim ***** válasza:
100%

Beszélj a szülőkkel. Mondd meg nyugodtan, hogy neked ez sok, ráadásul nem is a gyerekedhez jönnek át játszani, hiszen nem vele játszanak. Mondd, hogy most esetleg már játszhatnának másnál is, mert eddig folyamatosan nálad voltak.

Különben meg, hát az szép, hogy nem akarod, hogy a te gyereked másnál gondot okozzon, de a többi gyerek meg nálad okoz gondot. Küldd csak át őt is nyugodtan, hátha akkor kapcsolnak, hogy neked is van épp elég gondod egyszerre ennyi gyerekkel.

2011. szept. 10. 10:29
 4/23 anonim ***** válasza:
100%

Mi van enni? Vajaskenyér. Nem jó? Hozz magadnak enni, kicsim, ez nem óvoda/iskola, nem rád szeretném költeni a pénzem.

Nem tetszik a rend/szoba/kert? Nem kell idejönni, nálunk ez van, nem a te kedvedért alakítottuk így.

Ha egymással akartok játszani Pisti nélkül, akkor menjetek máshová.

2011. szept. 10. 10:31
 5/23 A kérdező kommentje:

Elvileg játszani jönnek a kisfiamhoz,de mostanában ők eljátszanak egymással,igényt tartanak teljes ellátásra,kérdzés nélkül szaladgálnak a ház szintjei,helyiségei között,hiába szólok,hogy nem szabad.

Nem akartam csúnyán mondani idáig nekik,de valahogy muszáj lesz,mert ez így nem megy,hogy nincsen egy nyugodt pillanatunk itthon.

2011. szept. 10. 10:33
 6/23 A kérdező kommentje:

"Mi van enni? Vajaskenyér. Nem jó? Hozz magadnak enni, kicsim, ez nem óvoda/iskola, nem rád szeretném költeni a pénzem.

Nem tetszik a rend/szoba/kert? Nem kell idejönni, nálunk ez van, nem a te kedvedért alakítottuk így.

Ha egymással akartok játszani Pisti nélkül, akkor menjetek máshová."

Ez jó,nagyon jó :-D !

Már látom is az elkerekedett szemüket ezeket hallván...

2011. szept. 10. 10:35
 7/23 A kérdező kommentje:

"Különben meg, hát az szép, hogy nem akarod, hogy a te gyereked másnál gondot okozzon, de a többi gyerek meg nálad okoz gondot. Küldd csak át őt is nyugodtan, hátha akkor kapcsolnak, hogy neked is van épp elég gondod egyszerre ennyi gyerekkel."

Talán azért éreztem,hogy extra türelemmel kell viseltetnem,hogy a kisfiamnak legyenek játszópajtásai végre,mint írtam ő enyhén hiperaktív,sajnos nem engedem el ez miatt máshová,ezért engedtem,hogy itt játszon a többi,de egyre többen lettek és egyre szemtelenebbek lettek.

2011. szept. 10. 10:37
 8/23 anonim ***** válasza:
90%

Figyelj, Jancsika, ha nem érzed itt jól magad, máris felhívom anyukádat és érted jön.

Ennyi az egész. Ha cukkolják a kisfiadat, meg kell védeni. Ha pofátlanok, nem kell őket meghívni. Nyilván a kisfiad se szívesen van olyanokkal, akik piszkálják. Vagy kérd meg a problémás gyerekek szüleit, hogy maradjanak ott a gyerekekkel.

2011. szept. 10. 10:39
 9/23 anonim ***** válasza:
100%

Tapasztalat. :)

Időnként hozzánk is jártak gyerekek és -szerintem- természetes, hogy megkínálom őket. De kicsit húzós volt, amikor az egyik megjegyezte, hogy ő nem iszik vizet, menjek el a boltba és vegyek neki üdítőt, itt kevés a játék és ő különben is számítógépezni akar -8éves- nem az én lányommal játszani. Mondtam hogy jó, Katikám, máris hívom anyát, hazafelé biztosan vesz neked üdítőt és majd engedi, hogy otthon számítógépezz. Többet nem kell átjönni. Csak pislogott, aztán megitta a vizet és megkérdezte a lányomat, hogy társasozhatnának e.

2011. szept. 10. 10:40
 10/23 A kérdező kommentje:

"Ha pofátlanok, nem kell őket meghívni. Nyilván a kisfiad se szívesen van olyanokkal, akik piszkálják. Vagy kérd meg a problémás gyerekek szüleit, hogy maradjanak ott a gyerekekkel."

Nincsenek hívva,maguktól jönnek ,kireteszelik a nagykaput és már egyszer csak hallom,hogy az udvarban kiabálnak a kisfiamnak,miközben én a felső szinten a házimunkát csinálom.

A kisfiam általában elkezd sírni,mikor rendre kiközösítik,de akkoris ragaszkodik hozzájuk bárhogy bánnak vele.

Kérjem meg a szülőket,hogy maradjanak itt???

Épp ez a lényeg a szülőknek,hogy addig sincs gondjuk a gyerekeikre amíg én lefoglalom őket,eszük ágában nem lenne,hogy itt felügyeljék a gyereküket,én is jól néznék ki,ha a gyerekek mellé még a szülők is jönnének minden nap :-O !

2011. szept. 10. 10:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!