Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Anyukák! Akikhez járnak át...

Anyukák! Akikhez járnak át gyerekek játszani a sajátotokhoz, milyen szabályok vannak (mikor jöhetnek, meddig maradhatnak, kínálgatjátok őket)?

Figyelt kérdés

Mi az ami már nem fér bele?

Nálunk egész nyáron és most is minden nap jöttek a gyerekek,az enyémet nem engedhetem máshová,mert enyhén hiperaktív és nem szeretném ha máshol gondot okozna,de a többi szülőnek nem okoz lelkiismeretfurdalást,hogy jól tudják,hogy egyszerre 5-6 gyerekre kell felügyelnem naponta.

Kezdenek elszemtelenedni a gyerekek,mert túl sok mindent megengedtem idáig,tegnap estére azt mondtam már ,hogy most ELÉG!!!

Utasítgantak,hogy mi van enni,majd megjegyzést tesznek,hogy itt semmi jó nincs,cukkolják a kisfiamat kihagyva őt a játékokból,annak elelnére,hogy a helyszínt én biztosítom.

2011. szept. 10. 09:56
1 2 3
 21/23 A kérdező kommentje:

A kisfiam sem egy angyal ám :-) ,bár küzdök a neveléssel ahogy csak tőlem telik.

Egy nagyon nyugodt,nagyon szófogadó gyerek nem igazán tud mit kezdeni egy ilyen hiperaktív kissráccal,valakivel azért muszáj játszania.

2011. szept. 10. 13:46
 22/23 anonim ***** válasza:
100%
Akkor nem tudom, hogy miért kérdezel.Hozzánk ha jönnek szülővel jönnek gyerekek, max. megbeszéljük közben, hogy anyukának el kell rohanni valahova, akkor én vigyázok rájuk, míg vissza nem jön. Ha jönnek mindig hoznak magukkal egy kis rágcsálni valót és azt kiteszem az asztalra. Max. egy kancsó teát lefőzök és kiteszem azt is annyi pohárral, ahányan vannak és tölthetnek maguknak belőle, ha játék közben megszomjaznak. Alvás, ebéd és vacsora tabu. Mielőtt ezek lennének mindig elmennek, max. akkor nem, ha külön mondjuk vacsorára hívunk meg valakiket. És amíg jó idő van, addig nincs a házban mászkálás. Kiviszek kinti játékokat, labdát, motort, homokozós cuccokat, amíg meleg volt ott volt a medence és ennyi! Az ajtót be is zárom, hogy míg kint vagyunk és figyelek a gyerkőcökre, addig nehogy bemenjen valaki! Nálunk így működik.
2011. szept. 10. 13:59
 23/23 A kérdező kommentje:

Nagyon helyesen és jól csinálod!

Velem ellentétben :-/ .

2011. szept. 10. 14:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!