Jan.5-re (+/- 1 nap) nem várók? Lányok én írtam ki a lenti "klubot" is, jöhetnek újabb csapattagok is! Hátha most sikerül.
Előző kérdés ez volt:
"Ki az aki dec.5-re (+-1 nap) nem várja? Jó lenne valakivel együtt szurkolni. Már volt egy vetélésem augusztusban. Az orvos szerint már minden OK velem. Próbálkoztunk is a férjemmel ezen a héten, bárcsak sikerülne most!"
Köszi E! Már alig várom a jövő hetet! :)
B.U.É.K. Mindenkinek!
Kedves kérdező, ez tényleg jót is jelenthet, pár nap és mindegyikőnknek kiderül hogy megfogant e a picur.
Ha nem jönnék ma már akkor én is szeretnék boldog újévet kívánni mindenkinek.
üdv.
Mona
Ez kész ilyen még nem volt... hamarabb jött meg a mensim. Mára még nem kellett volna, szóval most nem fogom tudni mikor van a peteérésem :(
Sok szerencsét nektek, és sajna most így kiszakadok ebből a klubból, mert már nem 5-ére fogom nem várni.
kedves L! nagyon sajnálom:(:(
és a többiek? hogy vagytok?
én nem tudtam mérni, mert 5 20kor szoktam, de majdnem előtte feküdtem le:D viszont néha érzem a méhemet, és jó csúnya pattanások jöttek ki, pedig nem cigiztem...
hát már csak 10 nap...
E
L! visszament a hőd?? és a mensi milyen? más mint szokott? (mennyiség, minőség) én a helyedben 5-én csinálnék egy tesztet!!! HÁTHA!! szurkolok nagyon érted!!!
E
kedves kérdező,
Szerintem ez inkább beágyazódásos vérzés lehet a leírtak alapján, tegnap mennyi volt a hőd?
Boldog új ávet mindenkinek !
Mona
Nekem már csak 4-5 napom van vissza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!