Jan.5-re (+/- 1 nap) nem várók? Lányok én írtam ki a lenti "klubot" is, jöhetnek újabb csapattagok is! Hátha most sikerül.
Előző kérdés ez volt:
"Ki az aki dec.5-re (+-1 nap) nem várja? Jó lenne valakivel együtt szurkolni. Már volt egy vetélésem augusztusban. Az orvos szerint már minden OK velem. Próbálkoztunk is a férjemmel ezen a héten, bárcsak sikerülne most!"
gratulálok B.E! szoritunk, hogy minden rendben legyen veled és a picivel a hasadban.
sajnos nekem ma esett a hőm, az nem jo...:(
ez sem az én hónapom...
Lola voltam
Sziasztok,
Lola még csak a 9. napon vagy ez még bármi lehet.
B.E nagyon gratulálok.Szedtet a gyógyszert ciklus közben?
Csak pozotí gondolatok, a negatív érzések nem jók ilyenkor, nekem volt egy kis barna foltom, de még van két napom.a hőm nem változott.
majd meglátjuk
Mona voltam
12:03-as lánynak, szépen alalkul , szerintem reggel tesztelj ovu után vagy 15 nappal, és szépen fent van ahőd.
Kedves E még pár nap és kiderül , de most néztem hogy az ovu teszted pár nappal későbre jelölné az ovudat, mint ciklus.hu. Lehet hogy még 4-5 napod van?
Mona voltam ismét
Sziasztok! Mára kinek,hogyan alakult a hője? Nekem ugyan ott maradt: [link]
De tesztelni nem merek még,mert úgy fáj a lábam mindt mikor megjön. Tegnapi 12:03-as vagyok:)
sziasztok!
kétségbe vagyok esve:
ez most mi???????
meg tudja valaki mondani?
a hasamat érzem, de nekem ez még túl korai lenne,nem? nekem az nap szokott leesni a hő amikor megjön, és akkor általában már az első pisinél szembesülök is vele :( de most csak ici-pici krémes, de semmi színe...
E
Kedves K! sajnálom, hátha a január!
Kedves 12... légyszi egy kezdőbetűt:D:D megy a drukk, de szerintem már csinálhatnál holnap egy 10-es tesztet, ha még fent van a hő!
E
Kedves E. még ne csüggedj,simán mehet még feljebb,pláne,hogy most előbb mérted 40 percel,mint tegnap. Annyira szeretnék már tesztelni,de 13-szor már csalódtam,ugyhogy most eldöntöttem,hogy megvárom a pénteket. Ha akkor is fent lesz,akkor veszek tesztet és megcsinálom hétvégén,mikor a férjemmel együtt kelünk. Lehet,hogy butaság,de már babónából se akarok otthon tesztet tartani. 12.03-es voltam,azaz
D.
szia D! hát már én is eldöntöttem, hiába van itthon tesztem, addig nem tesztelek, amíg nem több a ciklusom az eddigi leghosszabbnál, azaz a 36 napnál. de ez a mai esés, és hasfájás nem tudom hova tenni. néha úgy beszúr, és ugy érzem, na most megjött, de megyek wc-re és szinte száraz vagyok...
megy a drukk
E
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!