Jan.5-re (+/- 1 nap) nem várók? Lányok én írtam ki a lenti "klubot" is, jöhetnek újabb csapattagok is! Hátha most sikerül.
Előző kérdés ez volt:
"Ki az aki dec.5-re (+-1 nap) nem várja? Jó lenne valakivel együtt szurkolni. Már volt egy vetélésem augusztusban. Az orvos szerint már minden OK velem. Próbálkoztunk is a férjemmel ezen a héten, bárcsak sikerülne most!"
Szerintem érdemes csak a jó kifejletűt jelölni, hiszen csak abból lehet baba :)
Drukk!
ok köszi:D csak arra gondoltam, hogy így nem látszik az, hogy milyen gyakorisággal "ürült" ki a "puttony" hehe na ezt jól megfogalmaztam:D:D bár csak az elején nem foglalkozunk vele, amikor ugy se nagy esély van rá:D
Többiek??? már jön a termékeny időszak. én ma először kipróbáltam a gyertya állást:D még most utoljára bevetek mindent, ha nem jön össze januártól egyáltalán nem fog érdekelni.(hátha úgy)
na sok szerencsét majd még jövök. addig írjatok!:D
E
Szerintem ne ürítsétek a puttonyt naponta, mert akkor nincs ideje termelődni elegendő érett fickócskának. Mi kétnaponta akciózunk. Egyébként meg általában két napig élnek anyuciban a spermák, szóval így minden nap megvan az esélye a nagy napnak...
Belinkelem, hogy mi most hol tartunk :)
ok értem:D látom Te előrébb jársz egy picivel már, ahogy látom talán neked már meg is volt az ovud.
hát az enyém így néz ki... bár ebből még sokat nem lehet megtudni...
igen én voltam kórházban 6 nap késés után...
első nap erős, darabos vérzés, második nap közepétől már csak barnázás, harmadik nap este már semmi nem volt.
még soha nem volt ilyen rövid a mensim, de a dokim azt mondta, hogy nincs ezzel semmi baj, sőt mindkét petefészkemben látott petét érni. és most amikor ovu fájdalmam van nem tudom eldönteni, hogy melyik oldal fáj... létezhet, hogy mind a kettő?
így nézek ki most:
E
szia! valószínű, hogy 16.án volt, a ciklus.hu sztem azért rakta 18ra mert 16.án volt pozi az ovu teszt és utána elméletileg ugye 24-36 óra a kilökődés... meg van ott egy tized esés, amit a ciklus.hu sztem figyelembe vett, bár sokan mondják, hogy az egy tized esés az nem esés. ha te úgy érzed akkor 16.án volt, mindenesetre szurkolok Neked! és persze mindnekinek!
E
Kedves E. ! Úgy látom értesz a görbékhez. Megnéznéd az enyémet?
Ma reggel leesett kicsit. Ez most rossz?
Többiek akik értitek, ti is írjatok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!